Charlotte Kalla bryter tystnaden om Tobias – nya bekännelsen efter Let’s dance-finalen

Det var en rafflande final som dansparen i årets Let’s dance bjöd på under lördagskvällen.

När juryn och tittarna sagt sitt så stod det klart att det var Hampus Hedström som knep förstaplatsen tillsammans med danspartnern Ines Stefanescu.

På andra plats kom Charlotte Kalla, som efter finalen yttrade några ord om hennes danspartner Tobias Karlsson.

I lördags avgjordes finalen i årets upplaga av Let’s dance. Det blev en fullkomligt sprakande final med otroliga dansnummer.

Dramatiken var på topp, nerven kändes verkligen så där som den bara kan göra under direktsändning. Fantastiska shownummer från tidigare deltagare, en incident där polisen blev inkopplad – ja, kvällens program hade verkligen allt.

LÄS MER: Hampus Hedström och Ines Stefanescu vinner Let’s dance 2023 – efter otroliga showen

LÄS MER: Skandal i Let’s dance-finalen – bilderna visar sabotaget mot Charlotte Kalla i direktsändning

Charlotte Kalla var nog favorittippad av många tittare. Men trots det fick hon nöja sig med en silverplats.

Efter finalen postade skidåkaren ett inlägg på Instagram där hon riktar några ord mot danspartnern, Tobias Karlsson.

Kallas ord om Tobias Karlsson

I inlägget beskriver hon att finaltävlingen och hela Let’s dance- resan behöver smältas. Men passar på att säga några värmande ord om sin kollega.

Det har varit en ära att få lära känna dig @tobiaserikkarlsson och du har lärt mig att dansa. Ditt tålamod, din glädje, din envishet och din kunskap har gett mig en fantastisk vår!”, skriver Charlotte Kalla.

Kalla beskriver hur Tobias har fått fram sidor hos henne som få personer har sett. Och menar att hon nu har ett minne för livet att dela med barnet som ännu inte är fött, men som fick vara med på resan i magen.

Jag hade aldrig klarat av att jobba så hårt som vi gjort om det inte vore för dig. Jag har varit trött men att uppleva hur du slitit och kämpat för att lära mig att dansa har fått mig att fortsätta jobba målinriktat varje dag. Din envishet och förmågan att aldrig ge upp har inspirerat mig!

Hon skiver vidare att hon hoppas att Tobias får slappna av nu efter de många dansveckorna.

Nu hoppas jag verkligen att du får tid att koppla av! TACK för allt tills vi ses igen 🤗

Reaktionerna på inlägget

Inlägget har närmare 20 000 likes och många skriver hyllande kommentarer till dansparet. En av de som kommenterat är programledaren Kristin Kaspersen.

Så otroligt imponerad över din resa. Nog för att du har pannben men du har så mycket mer inom dig som tog er hela vägen till finalen. Så glad jag fick uppleva den här våren med Lets Dance och följa er i er utveckling. Som du kämpat!!!”, skriver programledaren till Kalla.

Ni var så otroligt duktiga Charlotte och Tobias! Ni förtjänade verkligen en plats i finalen!

Vilka tycker du borde ha vunnit Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!