Foto: TV4

Kärleksförslagen till Janne Josefsson i Let’s dance – efter Malin Watsons knep bakom kulisserna

Singellivet gjorde att Janne Josefsson tackade ja till ”Let’s dance”.
Nu berättar danspartnern Malin Watson om kärleksknepet bakom kulisserna.
– Du har redan fått förslag, säger hon till Josefsson.

Janne Josefsson, 68, och Malin Watson, 48, blev första danspar som fick lämna årets ”Let’s dance”.

Detta efter en tuff kamp i direktsändning på lördagen – och de lämnade trots allt programmet med ett leende på läpparna.

Inför årets första direktsändning i ”Let’s dance” berättade den prisade journalisten om vilket stort allvar han såg på danstävlingen. Han hade då tillfälligt pausat sina övriga uppdrag.

– Livet består bara av Let’s dance nu, det upptar all ens tid. Vilket har gjort att jag till exempel pausar som krönikor i DN för det tar mer än man tror av energi, kraft, men det är roligt och bra sätt. Då går det inte att ha massa andra grejer, sade Janne Josefsson till Nöjeslivet då.

Foto: TV4

Han medger att det är enklare att tacka ja till TV4-programmet som frilansare, efter många år på SVT:s ”Uppdrag granskning”.

– Så är det ju, jag tror inte SVT skulle tillåtit mig tidigare varit med i ”Let’s dance”, de har nog grymtat några gånger.

Malin Watsons kärleksknep till Janne Josefsson bakom kulisserna

När den prisade journalisten fick frågan i ”Efter fem” om varför han tackade ja just i år blev svaret: ”Jag är singel”. Det i kombination med saknaden efter kollegor i pandemin gjorde att valet var enkelt att medverka i danstävlingen.

– Då tänkte jag att, något kul får man ju göra! sade Janne Josefsson i TV4 då.

Hur tror du att dejtinglivet kan påverkas av din medverkan i Let’s dance?

– Jag dejtar inte, nu har bara fokus på det här och har bara uppmanat folk att rösta på oss, säger han till Nöjeslivet.

Danspartnern Malin Watson berättar då att hon redan har sett hur damerna skrivit uppskattande kommentarer i Josefssons riktning.

– Men tänk när de får se dig i en eldig dans, Janne! Du har redan fått förslag. Kolla på vår Instagram som heter ”@uppdragdansning”, där är det några som hör av sig. Du får jättefina kommentarer. ”Man kan inte annat än bli glad av Janne” …

Josefsson verkar bli glad men slår snabbt ifrån sig det.

– Jaja, jag har bara dansen i huvudet nu, det andra får komma sen, säger Janne Josefsson.

Foto: TV4

Han passar också på att hylla sin danspartner.

– Malin är helt otrolig, jag var och klippte mig hos frissan i Göteborg nyligen, och de var så himla glada över att det är just Malin som jag ska dansa tillsammans med. Hon är inte bara en bra dansinstruktör utan så levnadsglad, kul att ha att göra med och en energi som räcker för oss båda, säger Janne.

På Instagram-kontot har Josefsson strålat i veckorna mellan direktsändningarna och berättat hur mycket han uppskattat sin tid i programmet.

Och en titt i kommentarsfältet ger Malin Watson rätt.

Flera förslag har dykt upp under de glädjefyllda inläggen.

”Men wow vad härligt goa ni är. Janne får gärna komma till Sundsvall hälsar en äkta norrländska i lämplig ålder”, skriver bland annat en användare.

”Du är ju underbar Janne”, skriver en annan person i kommentarerna.

Janne Josefsson först att åka ur Let’s dance 2021

Foto: TV4

På lördagskvällen blev dock Janne Josefsson och danspartnern Malin Watson de första som fick lämna tävlingen. De ställdes mot Hanna Hedlund och Tobias Wallin i en slutduell, och fick minst tittarröster.

Foto: TV4

Efteråt var det en tagen Josefsson som tackade sina medtävlande för tiden i ”Let’s dance”.

– Det är en oförglömlig tid, och nu åker jag ur först av alla. Jag tar med mig massor av minnen, jättegod fika och ett underbart gäng som sysslar med det här programmet. I dessa tider behövs såna här program mer.

Foto: TV4

Han lämnade programmet med nära till tårar och med ett leende på läpparna.

– Det har varit jättekul. Tufft alltså, har man aldrig haft dansskor förr så är det inte helt lätt. Men vilket gäng! Jag kommer sakna er! Och jag kommer sakna er, jag kommer sakna Malin, till och med juryn! utbrast Janne Josefsson och möttes av applåder av hela dansstudion i direktsändning.

Foto: TV4

Tack för underhållningen, Janne och Malin!

Vad tycker du om att Janne Josefsson blev först att lämna årets ”Let’s dance”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.