Kristin Kaspersens nya storsuccé i Let´s dance – nu ger hon besked om kärlekslivet: ”Jag är lycklig…”

Hon har legat uppe på toppen ända sedan första programmet av Let´s dance. Men det har också blivit en kamp om att hålla sig kvar i toppen tillsammans med sin danspartner Calle Sterner.

Nu avslöjar hon hur kärlekslivet ser ut.

Kristin Kaspersen har gång på gång imponerat på juryn och svenska folket med sina dansrörelser. Men som för alla som ligger på toppen, ligger det också hårt arbete och diciplin bakom framgången.

Tillsammans med sin danspartner Calle Sterner har deras relation utvecklats och nu berättar Kristin Kaspersen om känslorna.

– Att jobba så tätt ihop med någon, att lyssna in varandra, att respektera den andra, att ge den andra plats, det är ok att göra fel och vi löser det här tillsammans. För mig har det varit en jätteviktig resa i tillitsfrågan. Hur dålig jag än är en dag så står han kvar. Han lämnar inte mig även om jag gör bort mig, säger Kristin Kaspersen till Hänt.

Kristin Kaspersen om stödet från danspartnern

Och att visa sig skör samtidigt som man är en stark och självständig kvinna är också en viktig del i pusslet, menar hon.

– Men det är fantastiskt skönt att inte behöva göra det och det öppnar upp för att ibland visa att man är liten och skör och be om hjälp så att någon fångar upp en. Men då måste jag också tala om att jag är det, säger hon till nyhetssajten.

Kristin Kaspersen om kärlekslivet

Men även om relationen till danspartnern fortsätter växa, trivs Kristin bra med att vara singel idag.

– Jag är lycklig själv. Sedan är det väl härligt om jag träffar någon och kan vara lycklig i det, men varför ska jag gå och längta efter något som jag inte har? Det kan jag väl se fram emot, men nu mår jag bra där jag är och jag letar inte efter någon för att jag är ensam. Jag vill hellre träffa någon som jag tycker om, inte för att jag är ensam, säger Kristin Kaspersen till Hänt.

Det är sant som det är sagt Kristin! Det är viktigt att vara lika lycklig ensam som om man är med någon! Tryck på gilla-knappen för att hylla Kristin!