FOTO: Instagram/TV4

Magdalena och Tobias strålar på dansgolvet – men nu avslöjar han varför han inte ville vara med i ”Let’s dance”: ”Då kan man inte…”

Magdalena Forsberg fick mitt under säsongen en ny danspartner i Tobias Karlsson.

Men från början var det tänkt att han aldrig skulle vara med.

I en intervju med Hänt berättar Tobias om varför han tackade nej till ”Let’s dance”.

 

Magdalena Forsberg fick en minst sagt skakig inledning i årets ”Let’s dance”. Bara efter några veckor kom beskedet att hennes danspartner Fredric Brunberg var tvungen att kasta in handduken på grund av sjukdom.

Magdalena fick först dansa med koreografen David Watson. Sen var det dags att byta danspartner igen. Den här gången fick hon ”Let’s dance”-veteranen Tobias Karlsson vid sin sida.

Paret har också gjort succé tillsammans.

Tobias Karlsson: Därför tackade jag nej till ”Let’s dance”

Men för Tobias Karlsson var tanken först att han aldrig skulle vara med i årets ”Let’s dance”. Han hade nämligen tackat nej.

I en tidigare intervju med Hänt berättar han om anledningen.

–  Det går väldigt mycket tid till de här säsongerna. Jag föreläser ju jättemycket, jag tycker det är fantastiskt, roligt, viktigt att sprida det budskapet om allas lika värde och utanförskap. Då kan man inte göra det här varje säsong, för då försvinner den tiden och det tycker jag är viktigt. Det här är ju fantastiskt kul, men vissa saker får gå före ibland, sa han då till sajten.

Han behövde dock inte fundera särskilt länge när han väl fick frågan om att hoppa in och dansa med Magdalena Forsberg.

– Nu är det bara så kul att göra det här, och jag är med på tåget till hundra procent.

Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg avslöjar planen

Att Magdalena Forsberg bor i Sundsvall innebär en viss utmaning för dansparet. Magdalena tillbringar mest tid i Stockholm i samband med ”Let’s dance”, men hon tar sig också tid för att åka hem till familjen. För Expressen berättar nu Tobias Karlsson om deras plan för att få det att fungera.

– Jag skickar med henne filmer upp till Sundsvall att titta på så att hon lär sig. Hon får hemläxor, det ska inte gå en hel dag utan att hon tänker på det här, säger Tobias Karlsson till Expressen.

Magdalena Forsberg:

– Det är väl inte optimalt att träna framför en film. Men det går. Jag tränar till och med i bilen. På vägen upp kom det en film från Tobbe, så jag satt och tränade. Man måste utnyttja tiden maximalt, säger hon.

Magdalena och Tobias strålar verkligen på dansgolvet! Dela om du tycker att de är värdiga vinnare av ”Let’s dance”.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat