Martin Melin bryter tystnaden – om Filip Lamprechts relation till kollegan Linn Hegdal i Let’s dance

Efter Peg Parneviks starka markering.
Nu bryter Let’s dance-kollegan Martin Melin tystnaden om Filip Lamprecht och Linn Hegdal.
Det man ser på dansgolvet är just inget annat än – dans, skriver han på Instagram.

Det var i helgen som Peg Parnevik, 25, slutligen satte ner foten. I inlägg på sociala medier förklarade artisten hur hon får ta emot kommentarer om pojkvännen Filip Lamprecht, 24, i vår aktuell som en av kändisdeltagarna i TV4:s ”Let’s dance”.

Filip Lamprecht gör succé i ”Let’s dance” där han dansar bredvid proffset Linn Hegdal. Foto: TV4

Efter att ha fått flera kommentarer och frågor kring relationen mellan Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal fick Parnevik till slut nog.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”, skrev hon på Instagram och fortsatte:

”Jag är ledsen att jag lackar ur, men när folk kommer efter min relation och mitt utseende och så vidare.”

https://www.instagram.com/p/CM7nCz7Hhrn/

Hennes ord har hyllats av följarna under helgen – och nu väljer även en av Lamprechts (tidigare) konkurrenter/medtävlande i Let’s dance att ta bladet från munnen. Polisen och tv-profilen Martin Melin, 54, som åkte ur TV4-tävlingen i lördags, berättar nu om sina egna insikter bakom kulisserna.

”Jag har noterat hur till exempel Peg Parnevik har fått gliringar och elaka skadeglada kommentarer på grund av spekulationerna kring hennes kille Filip Lamprecht och hans danspartner Linn Hegdal. Det är faktiskt lite sjukt hur det sitter folk där ute och liksom gottar sig i det. Och njuter av de här spekulationerna”, skriver Martin Melin nu i ett uppmärksammat inlägg på Instagram.

Foto: TV4

Efter att ha medverkat i programmet och träffat både Lamprecht och Hegdal bakom kulisserna, uttalar sig nu Melin med träffsäkerhet.

”Jag har tillbringat sju veckor med bland andra Filip och Linn och på nära håll sett hur de har slitit och kämpat och lagt ner själ och hjärta i sin dansträning. Timmar efter timmar”, skriver Martin Melin och fortsätter:

”Jag har också sett hur de blivit nära vänner, för det blir man om man tillbringar mycket tid ihop. Men att få det till en relation – det är befängt. När det gäller Filip har jag sällan träffat på en klokare och mer schysst kille. En svärsondröm. Jag önskar att alla skulle få sitta ner och prata med honom och få lära känna hur bra människa han är”.

Martin Melin. Foto: TV4

Melin passar också på att hylla Linn Hegdal (som förövrigt är tillsammans med Let’s dance-profilen och danskollegan Jacob Persson).

”Och Linn – haha. Som hon hyllar sin kille är magiskt. Det man ser på dansgolvet är just inget annat än – dans. Och viss dans ska vara sensuell. Det ingår i dansen. Men det är där – på dansgolvet. Så fort det klivs av är inte de blickarna och beröringarna där. Tror man det tror man fel”, skriver Martin Melin på Instagram.

Dela gärna vidare inlägget och säg vad du tycker om det här på Facebook!