Foto: Instagram @carolaofficiell

Stora överraskningen till Tobias Karlsson i Let’s dance-finalen – som tittarna inte fick se i TV4

Han skickades ut ur tävlingen när Carola Häggkvist tvingades lämna.
När Tobias Karlsson välkomnades tillbaka till Let’s dance hyllades han av övriga deltagare.
Nu bjuder Carola tittarna på bilderna som vi inte fick se i TV4!

När Carola Häggkvist tvingades lämna Let’s dance tidigare under säsongen på grund av hälsoskäl innebar det också att proffsdansaren Tobias Karlsson skickades ut ur tävlingen.

Den omtyckta tittarfavoriten som varit med i programserien i många år, fick se eventuella drömmarna om Glasskon krossad efter kvartsfinalen. Det var då som Carola meddelade att hon på läkares inrådan var tvungen att lämna sin plats i tävlingen.

”Vi spenderade gårdagen i varandras sällskap och jag respekterar Carolas beslut till 100 procent. Hälsan framför allt och man måste alltid lyssna till vad kroppen säger. Det kan vi alla bli bättre på”, skrev Tobias Karlsson på Instagram då, och fortsatte:

”Jag är så klart ledsen och nedstämd då vi hade börjat känna finalvittring och för att dansen är mitt liv och mitt levebröd. Jag älskar ”Lets dance” och det bästa jag vet är att lyfta en annan människa och där är ju formatet ett unikt forum att få lov att göra det”.

Men i lördagens direktsända final av Let’s dance var både Carola och Tobias tillbaka igen i showen. De deltog, precis som tidigare utslagna deltagare i programmet, men för Carolas del blev det ingen mer dans den här gången.

De bidrog trots det med hejarop och glada miner från läktarplats i dansstudion när Filip Lamprecht och Linn Hegdal till sist tog hem segern strax före Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm.

För Tobias Karlssons del blev uppladdningen inför sändningen extra speciell. I lördags fyllde han nämligen 44 år – och i samband med repetitionerna hyllades han av tv-produktionen.

Carola fångade flera av ögonblicken på bild och har nu lagt upp dessa på sin Instagram till tittarnas stora förtjusning. Bilderna har i skrivande stund fått tusentals gilla-markeringar från tittare som också vill passa på att gratulera den glade dansmannen Tobias! Här kan man se hur han riktigt njuter av den första biten av födelsedagstårtan bakom kulisserna. Produktionen har också överraskat med ballonger, blommor, girlanger och – förstås – handsprit.

Foto: @carolaofficiell/Instagram

Dessutom blåstes det fanfar för Tobias signerad husorkestern och det hela fångades av Carolas kamera! Här nedan kan man se hyllningen till Tobias som tittarna i TV4 missade.

Efter sändningen blev det en coronasäkrad efterfest och nu visar Carola upp sina bästa bilder från detta på Instagram.

”Underbara Anis & Katja höll tack-tal och applåderade fram de suveräna vinnarna Filip & Linn. God och varm stämning med skön dansmusik ifrån högtalarna och alla var nog rätt glada att vi kom i mål till slut, på ett eller annat sätt. Nu är det över!”, skriver Carola till bilderna som man kan se i galleriet nedan.

Fotnot: Här kan man följa Carola på Instagram.

Vad tycker du om årets säsong av Let’s dance? Kommer du sakna programmet? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!