Tina Thörner om sexryktena bakom kulisserna i Let's dance
Foto: Annika Berglund/TV4 & Bertil Ericson / TT

Foto: TV4/TT

Tina Thörners ärliga ord om vilda sexryktena bakom kulisserna i Let’s dance

Rallydrottningen Tina Thörner gjorde succé i Let’s dance 2011.

Nu skickar hon en hälsning till förre danspartnern Tobias Karlsson inför finaldramat med Charlotte Kalla.

Samtidigt öppnar hon upp om sexryktena som omsvärmat programmet genom åren.

– Är det roligt och man har utbyte av varandra så är väl det fantastiskt! säger hon till Nöjeslivet.

Proffsdansaren Tobias Karlsson är en av de mest rutinerade bland alla medverkande i TV4:s helgunderhållning ”Let’s dance”.

Artikeln fortsätter under bilden.

Alla deltagare i Let's dance 2023. Foto: Annika Berglund / TV4
Alla deltagare i Let’s dance 2023. Foto: Annika Berglund / TV4

På lördagen går han in i sin tredje final någonsin. Tidigare har Karlsson vunnit tillsammans med Tina ”Mat-Tina” Nordström 2008 och slutat på andra plats med skidskyttedrottningen Magdalena Forsberg 2019.

Dessutom har Tobias Karlsson dubbla bronsplatser i tävlingen – med schlagerstjärnan Arja Saijonmaa 2015, och tillsammans med tidigare rallyproffset Tina Thörner 2011.

Den värmländska kartläsaren har tävlat över hela världen och var nyligen högaktuell med biografin ”Livet i hundraåttio” där hon samlade sina bästa minnen från den häftiga rallykarriären.

LÄS MER: Tina Thörners okända relation till Tina Turner – öppnar nu upp om sorgen efter världsstjärnans död

Artikeln fortsätter under bilden.

Tina Thörner – nästan-namne med Tina Turner. Foto: Claudio Bresciani/TT
Tina Thörner. Foto: Claudio Bresciani/TT

Thörner, som själv medverkade i SVT:s ”Doobidoo” tidigare i höstas, är imponerad över den resa som hennes tidigare danspartner gjort i årets upplaga av Let’s dance.

I år har ju Tobias Karlsson gått hela vägen till final i lag tillsammans med förra skidstjärnan och OS-hjältinnan Charlotte Kalla. Där kommer duon att ställas mot komikern Hampus Hedström och nya dansesset Ines Stefanescu på lördagkvällen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Tina Thörner om Tobias Karlssons chanser med Charlotte Kalla i finalen

Tina Thörner medger dock att hon inte hunnit se så mycket av årets direktsändningar, då hon varit upptagen av studier inom personalvetenskap och HR.

– De har gjort en jätteresa, verkligen. Tyvärr har jag har inte hunnit kolla så mycket, jag håller på att studera till personalvetare och har examen snart. Jag gör utbildningen som man ”ska” ha gjort tidigare i livet, fast nu. Det är jättekul, förhoppningsvis kan man utvecklas och kanske ge tillbaka med alla erfarenheter man har i bagaget, säger Tina Thörner till Nöjeslivet.

Vad har du för hälsning till Tobias, nu när han går in i finalen på lördag med Charlotte Kalla?

– Det är att Tobbe och Kalla bara går in där med endless passion, så tror jag de kommer fixa det galant! Det viktiga är att de ska ha roligt, för disciplin har de båda två och kunskaperna. De ska bara utstråla det de har, för de är en bra kombo som nog blir svåra att slå. 

LÄS MER: Därför nobbade Tobias Bader firandet för Tobias Karlsson – beslutet i Let’s dance-kulisserna

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Vad känner du inför att han har bytt ut dig mot Kalla i år då?

– Det är ju bra att han har ett fruntimmer om året att leva med! Han måste vara en sån jäkla expert på starka kvinnor! Han kommer snart kunna föreläsa om det, om han inte redan gör det, haha. Starka kvinnor som efter sina karriärer när de har nåt annat fokusera på. Det är han bra på, säger Tina Thörner och skrattar.

Vad är annars dina bästa minnen från tiden med Tobias i Let’s dance?

– Jag kommer bara ihåg att vi hade fantastiskt roligt. Jag menar okej, dans föll sig inte direkt för mig. Tobbe kan intyga det, jag kan inte räkna takter. Det var en utmaning men roligt hade vi, och berikande var det. Allt som en önskar sig i livet, en sån fantastisk upplevelse, säger Thörner blygsamt.

Duon slutade ändå på en stark tredjeplats det året.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20110107 : Let's dance omgång 1, Rallydrottningen Tina Thörner med danspartnern Tobias Karlsson. Foto: Bertil Ericson / TT
STOCKHOLM 20110107 : Let’s dance omgång 1, Rallydrottningen Tina Thörner med danspartnern Tobias Karlsson. Foto: Bertil Ericson / TT

– För alla som är med i det, så har det berikat livet. Man kommer ut därifrån och har framför allt fått nya vänner, som man aldrig annars kanske umgåtts med. Det är en fantastisk resa bakom kulisserna, säger Thörner.

Kan du utveckla lite om vad som händer bakom kulisserna?

– Tobbe och jag hade jättekul. Vi var mest coacher åt alla andra som hittat på stolligheter. Jag var inte ute för att ha äventyr och sexupplevelser och sånt där, säger Thörner och skrattar.

Paren och sexryktena bakom kulisserna i Let’s dance genom åren

Genom åren har det skrivits om olika romanser i TV4-showen. Bland annat träffades musik- och radioprofilerna Laila Bagge och Niclas Wahlgren, som senare gifte sig, i programmet och speedwayhjälten Tony Rickardsson fann sin Christina Samuelsson under veckorna i dansshowen.

Och så sent som för bara några veckor sedan avslöjade Pernilla Wahlgren i programmet ”Wahlgrens värld” lite mer intima hemligheter om sina äventyr med proffsdansaren Tobias Bader.

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurent, avslöjade Pernilla i avsnittet.

LÄS MER: Efter Pernilla Wahlgrens sexbekännelse – nu bryter Let’s dance-partnern Tobias Bader tystnaden: ”Nu är det ute”

LÄS MER: ”Har sex överallt i Let’s dance” – och här är paren som blev tillsammans efter tiden i TV4-succén

Tina Thörner har noterat alla spaltmeter som genom åren ägnats åt uppgifterna bakom kulisserna om sex, romanser och kärleksförbindelser i Let’s dance. Men förklarar att hon själv inte bevittnat någonting vad gäller eventuella intima relationer mellan olika deltagare.

Är det skriverierna du syftar på eller såg du någonting själv? 

– Nej, utan det är mer skriverierna som jag syftar på, säger rallystjärnan.

Uppmaningen: ”Ha roligt och gör det inte så komplicerat!”

Tina Thörner berättar att hon bara tycker att det är kul om det är så att deltagare träffar kärleken, vänner, eller vinner andra hjärtliga relationer via programmet. Själv fann hon en ny vän i form av Tobias Karlsson.

– Jag är också ganska stark och har ett mindset att en kan ha roligt i livet ändå, än släppa på alla hämningar. Men sen är jag också så att: vad är rätt och fel? Så länge en inte skadar andra ska man ha roligt! Är det roligt och man har utbyte av varandra är det väl fantastiskt! säger hon och fortsätter:

– Om vi lever till vi är runt 80 så har vi 30 000 dygn ungefär. Det kan snabbt vara borta. Ha roligt, njut där du är så länge du inte gör någon annan illa och gör det inte så komplicerat.

Härligt, Tina! Vi önskar dig all lycka med dina fortsatta studier!

Vem är din favorit att vinna årets final av Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!

LÄS MER: Renaida Braun bryter tystnaden om Tobias Bader – nya bekännelsen efter uttåget ur Let’s dance