Foto: Instagram

Nyhetsmorgon-Ranias kärlekslycka – efter tuffa perioden: ”Vi lever livet och förverkligar drömmar”

En stor dag!

Rania Shemoun Olsson firar porslinsbröllop med sin älskade Mattias.

Vi lever livet och förverkligar drömmar tillsammans”, skriver programledaren på Instagram.

Den omtyckta programledaren, som kan konsten att varva knivskarpa frågor i Nyhetsmorgons studio med att bjuda på ett gott humor, firade på torsdagen 20-årig bröllopsdag!

Kärlekslyckan med maken Mattias Olsson uppmärksammades av TV4-profilen i sociala medier.

Rania hade en tuff start på året i TV4 när hon i januari föll ihop och konstaterades med Menières sjukdom. Hon blev sjukskriven i några veckor från jobbet som programledare på Nyhetsmorgon, skriver Hänt.

Men nu är leker livet för Rania, som också är nyhetsankare på kanalen, och vi ber om att få gratulera henne till 20 år i kärlekens tecken!

Så länge sedan är det nämligen sedan tvåbarnsmamman sade ja till sin älskade Mattias Olsson. Hennes käresta överraskade på torsdagen med att lägga upp många fina minnesfoton från deras liv tillsammans.

”Porslinsbröllop! Och vilka minnen du plockat fram ur gömmorna kära honey!”, skriver Rania Shemoun Olsson på Instagram där också hon lade upp de kärleksfulla bilderna där paret tycks ha gjort mycket resor under åren.

Rania förklarar att livet som för de flesta andra innebär både upp- och nedgångar, och att hon är lyckligt gift med sin make.

”För att dra en gammal klyscha – det är ingen dans på rosor – livet, äktenskapet och vardagspusslet. MEN vi dansar iaf, (Matte något skapligt och motvalls) vi lever livet och förverkligar drömmar tillsammans! Grattis till oss älskling! Mot 20 år till!”, skriver hon.

Rania har också delat med sig av Mattias ord – så här skriver han till henne. Så fint!

”Idag för exakt 20 år sedan gifte vi oss i Sundbybergs kyrka. En strålande dag, kanonväder och en hejdundrande fest på libanesisk restaurang!”, skriver han.

Och förklarar vad som är hemligheten bakom deras långa äktenskap.

”Bästa kompisar, många gemensamma intressen som resor, film, fotboll, soffmys samt att känna attraktion och ha en jävla massa skratt åt sjuk o barnslig humor… That’s the secret! Älskar dig, Rania”, skriver han.

Många TV4-kollegor har i kommentarsfältet gratulerat paret.

”Vilket underbart inlägg! ❤️ Stort och innerligt grattis fina Rania!” skriver sportprofilen Suzanne Sjögren.

”Wow, grattis!❤️🎉” skriver Tilde de Paula Eby.

Jenny Strömstedt skriver:

”Stort grattis till kärleken ❤️”

Skicka gärna era gratulationer till Rania och Mattias i kommentarsfältet!