Ola-Conny Wallgren avslöjar sanningen om relationen till Morgan: ”Förbannad och sur”

Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson är bästa vänner i realityserien ”Ullared”.

Men privat är det inte alls så nära som tv vill få det till.

– Så fort jag är någonstans så frågar folk: var är Morgan? Då kan jag bli förbannad och sur, säger Ola-Conny Wallgren till Expressen.

Helan och Halvan, Hasse å tage, Magnus och Brasse – och Morgan och Ola-Conny. Den dynamiska duon Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson har blivit ett klassiskt tv-par i och med tv-succén ”Ullared”.

Men nu berättar Ola-Conny att verkligheten är en helt annan än den som visas i tv. I en intervju med Expressen berättar Ola-Conny att han gillar Morgan. Han uppskattar dock inte att han alltid ska förknippas med sin kollega.

– Jag hänger inte med Morgan. Så fort jag är någonstans så frågar folk: var är Morgan? Då kan jag bli förbannad och sur, säger Ola-Conny Wallgren till tidningen.

Ola-Conny Wallgren ryter ifrån: Jag har ett eget liv

Han fortsätter:
– Nu är det så här att jag har ett eget liv, jag har andra kompisar. Folk tror att jag har ett litet liv där det bara cirklar runt oss två. Det är inte så, säger Ola-Conny Wallgren till Expressen.

En person som dock figurerar flitigt i Ola-Connys liv numera är fästmön Camilla. Tv-profilen avslöjade oväntat sin nya kärlek förra hösten i Kanal 5:s ”Hyséns”. I december förlovade de sig.

Förlovad med Camilla

Ola-Conny berättade nyligen om parets framtidsplaner. Och det ser inte ut att bli ett bröllop än på ett tag. Däremot menar Ola-Conny Wallgren att det finns ett värde i att vara förlovad.

– Förlovning innebär att man tillhör någon och att man är upptagen, det kändes tryggare, säger han till Expressen.

Han tycker att det är fegt att inte våga visa varandra trohet.

– Jag har sett de par som har varit ihop många år utan att vara gifta eller förlovade. Det tycker jag är dåligt, det är fegt att inte ens förlova sig. Man ska inte göra vansinnesgrejer. Och visst, förlova sig är stort, men någonstans måste man börja. Man lever bara en gång. Tror jag, säger han.

 

 

Det här trodde jag aldrig! Vad tycker du om årets säsong av ”Ullared”. Kommentera gärna på Facebook.