Därför får tittarna inte nog av ”Renées brygga” – tokhyllas nu: ”Bjuder verkligen på sig själva”

Under tisdagskvällen var det dags för ännu ett avsnitt av succéprogrammet Renées brygga. Thomas Ravelli, Nikki Amini och Joakim Lundell gästade och bjöd på historier ur sitt liv.

Så tyckte tittarna om programmet.

Renées brygga har sänts på TV4 sedan 2015 och är nu inne på sin tionde säsong. Man kan med andra ord konstatera att konceptet är en riktig succé.

Till sin brygga i skärgårdsidyllen bjuder Renée Nyberg in kända svenska profiler. Genom åren har kulturprofiler, politiker och idrottsstjärnor besökt Renées brygga och öppnat upp sig om sina liv.

I det första avsnittet för säsongen 2024 var det inga mindre än Gunde och Ferry Svan samt Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht som gästade bryggan. Ett specialavsnitt med familjetema helt enkelt.

Därefter fick vi se när Irma Lehtosalo, Andreas Lundstedt och Farah Abadi kom på besök och bjöd oss tittare på både skratt och tårar.

Förra veckan kom Anja Pärson, Jan Eliasson och Linnea Henriksson till bryggan och pratade om allt från förhandlingar med Saddam Hussein till dödsångest.

Säsongens fjärde avsnitt

I det senaste avsnittet som sändes på tisdagskvällen så var Thomas Ravelli, Nikki Amini och Joakim Lundell på plats. Bland annat fick vi höra om Thomas känslor då han gick ut för att rädda den där straffen under VM. Joakim berättade om sin barndom och Nikki om de ätstörningar hon hade som ung.

Det blev ett kärt möte mellan stjärnorna och känslorna var många och starka.

Renées brygga
Foto: TV4

Tittarnas åsikter om programmet

På sociala medier har tittarna uttryckt sina tankar och åsikter om det senaste avsnittet av Renées brygga. Säsongens tidigare avsnitt har hyllats av tittarna – och det verkar onekligen som att programmet fortsätter att göra succé.

Alltid lika bra! Hon får alla gäster att öppna sig och bli intressanta. De bjuder verkligen på sig själva”, skriver en person på Facebook.

Som vanligt jätte trevligt och proffsigt. Härliga gäster”, tycker en annan.

Jättebra program med bra gäster, fina samtal, mycket känslor och skratt. Renée är väldigt bra som programledare”, skriver en tredje.

Och jag håller verkligen med! Det var ett riktigt trevligt program med härliga gäster! Och Renée gör jobbet som programledare så himla bra!

Vad tyckte du om programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

LÄS MER: