STORT GRATTIS: Henrik Kullander från Bonde söker fru har blivit pappa – visar upp nyfödde sonen

Henrik Kullander blev dumpad i tv – men nu har han fått sin revansch. Bonden har nämligen gått och blivit pappa för första gången.

Instagram visar han upp den nyfödde sonen.

– Jag gick in i det här med drömmen om att få träffa någon och kanske en dag få en egen familj… och den drömmen har ju faktiskt blivit sann, säger han i klippet.

Spannmålsbonden Henrik Kullander, 36, från Gällared, utanför Ullared, blev en stor tittarfavorit i ”Bonde söker fru” 2022.

I slutändan var det många som tyckte väldigt synd om den annars glada och charmiga bonden. Anledningen var att flera av brevskrivarna som bodde på hans gård självmant valde att lämna.

Läs mer: Sanningen om Mariettes agerande mot Bonde-Micke – nu talar hon ut om ryktena: ”Fruktansvärt”

Det blev tårfyllda avsked för Henrik som tog det hela ganska hårt. Även Hanna, den sista tjejen som var kvar på gården, valde att avsluta det hela. Hon ville hellre vara hans vän snarare än en kärlekspartner.

Henrik Kullander är lycklig och kär. Foto: TV4
Henrik Kullander är lycklig och kär. Foto: TV4

– Det kom som en blixt från klar himmel och det har väl kanske lite att göra med att man inte är fullt så duktig på att läsa signaler, men det tog mig på sängen, sa Henrik i sista avsnittet.

Hittade rätt efter programmet

I december i fjol nåddes vi dock av en riktigt glädjande nyhet. Henrik hade äntligen träffat kärleken. Han berättade det för programledaren Linda Lindorff i specialprogrammet ”Bonde söker fru – vad hände sedan?”.

– Jag har ju träffat någon faktiskt, vi träffades första gången i maj. Rebecka heter hon, en väldigt rar tjej från Småland. Hon hittade mig på trasigt gods-avdelningen på Facebook, sa Henrik i programmet.

– Nu känns det som att jag har träffat henne, hon som ser mig för den jag är och älskar mig för att jag är just den människan jag är. Den känslan är helt fantastisk, fortsatte han.

Rebecka var däremot inte speciellt sugen på att synas i bild. Hon vill förbli hemlig.

– I allt det här eländet som man har gått igenom så kom det ju faktiskt något bra ur det i slutändan, jag hade ju aldrig träffat henne om hon inte hade sett mig på tv, förklarade Henrik.

Drömmen har slagit in

Nu har paret blivit föräldrar till en liten pojke.

Det avslöjar han själv på ”Bonde söker fru” och TV4:s Instagram-konton.

– Hej hej, Henrik här. Jag var med i ”Bonde söker fru” 2022. Jag skulle vilja passa på att tacka för allt det fina stödet och allt engagemang som alla har visat mig under min resa. Jag gick in i det här med drömmen om att få träffa någon och kanske en dag få en egen familj… och den drömmen har ju faktiskt blivit sann, säger han och fortsätter:

Henrik Kullander Bonde söker fru
Henrik Kullander med sin lille son. Foto: Instagram

– Den här lille killen kom till världen för ungefär en månad sen. Så drömmar kan bli verklighet. Gå in på TV4.se och kolla in årets bönder. Ja, det kan bli precis hur bra som helst!

Linda Lindorff: ”Blir så glad”

Den lilla familjen får grattis-önskningar från hela landet.

Växtodlingsbonden Henrik Kullander var med i ”Bonde söker fru” 2022. Nu knappt två år efter kärleksresan i tv visar han upp sin nyfödda son. Grattis till familjen!”, skriver kanalen.

Programledaren Linda Lindorff skickar även hon en kärleksfull hälsning.

Åhhhh älskade fina Henrik! Grattis! Så otroligt kul! Jag blir så glad!”, skriver hon.

Men så rörd jag blir. Grattis, tyckte du var så fin mot tjejerna i din säsong”, skriver någon annan.

Grattis Henrik. Vad skoj. Det värmer att se att du fått en familj. Lycka till med allt”, skriver en tredje.

Vad underbart roligt för er, Henrik och Rebecka. Stort grattis till den lille sonen. Det kommer att bli underbart att få följa er i ert familjeliv.

Skicka er kärlek i en kommentar på Facebook, vetja.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev