Sven-Erik bekräftar – hittat ny kärlek efter Hotell Romantik: ”Början på något härligt”

Sven-Erik Sjögren är i ropet efter sitt deltagande i SVT:s dejtingprogram ”Hotell Romantik”.

Nu avslöjar Sven-Erik att han träffat en kvinna efter inspelningen.

I Hotell Romantik får vi följa med till ett vackert hotell i Portugal där ett gäng kärlekstörstande seniorer rest med förhoppningen att träffa en livskamrat.

Under årets säsong har vi fått se både giftemål och svartsjukedrama i programmet, och på söndag sänds det sista avsnittet.

En av deltagarna som stuckit ut lite i årets säsong är Sven-Erik Sjögren från Göteborg. Det var flera som störde sig på hans fräcka språk och de många gånger som han dök upp i sina ”mankinis”.

Men under det sjätte avsnittet så lämnade Sven-Erik Hotell Romantik. Det är ännu oklart exakt varför han lämnade programmet, men enligt hans tidigare förklaring så var det ingen annan än Marie Louise som han fann attraktiv.

Många har hört av sig efter programmet

När afterworktv.se nyligen intervjuade Sven-Erik så avslöjades både ett och annat om honom. Bland annat så är det en hel del personer som hört av sig till honom efter att programmet sänts.

– Det beror på hur man ser det. Det är klart att man förstod att det skulle komma beundrarbrev, och det gör det naturligtvis. Men jag står med båda fötterna på jorden. Det kan ju vara lite smickrande, det kan vara trevligt när en okänd kvinna skriver ett sms och skriver: ”åh, vilken stilig kille du är i din ålder, det är otroligt, lycka till”. Det är mest så det låter om jag ska vara riktigt ärlig, säger Sven-Erik till afterworktv.se.

Sven-Erik, Hotell Romantik
Foto: SVT

Sven-Eriks nya kärleksbesked

Det visar sig också under intervjun att Sven-Erik har träffat en kvinna efter inspelningen.

– Ja jag har troligtvis träffat en hjärtevän, det tror jag. Det är början på något härligt. Nu mår jag jättegott, det gör jag hela tiden men nu mår jag extra gott och har svårt att nå ner till marken.

Sven-Erik avslöjar inte allt för många detaljer kring den nya flamman. Hon ska ha hört av sig via sms till Sven-Erik efter att programmet börjat sändas och det ena tycks ha lett till det andra.

– Det är som såna moln som finns på himlen, de är mellan mina fötter och marken just nu, säger en glad Sven-Erik till afterworktv.se.

Vad härligt för dig Sven-Erik! Lycka till med nya romansen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev