Renée Nyberg bryter tystanden om framtiden för ”Vilket liv!” – nya bekännelsen om tittarsuccén

Vilken säsong!

Under hösten har en ny säsong av succén ”Vilket liv!” gått av stapeln där några av våra största stjärnor hyllas till tusen.

Nu berättar programledaren Nyberg och nya säsonger framöver.

Under hösten 2023 har en ny säsong av Tv4:s tittarsuccé ”Vilket liv!” gått av stapeln och i början på augusti annonserades vilka profiler som skulle ta plats i soffan för att hyllas denna gång.

I ett pressmeddelande bekräftade TV4 att de sex stjärnorna som skulle gästa under hösten var: Niklas Strömstedt, Henrik Dorsin, Carola Häggkvist, Lena Endre, Claes Eriksson och Lasse Berghagen.

Det blev en storartad säsong med både tårar, skratt och nya bekännelser.

Bland annat har tittarna fått se Niklas Strömstedt sjunga duett med Lisa Nilsson, Claes Eriksson hyllas av After shave-gänget, Amadeus Sögaards bekännelse om mamma Carola och Lena Endres kyss med Mikael Persbrandt.

Under söndagen var det dags för vår allas älskade Lasse Berghagen att ta plats i soffan på Oscarsteatern i Stockholm.

Lasse Berghagen hyllas i ”Vilket liv!”

Samtidigt som Renée Nyberg lotsade tittarna med stadig hand genom Lasses långa karriär dök allt från familj, vänner och kollegor upp på scenen för att överraska Lasse.

Allsångsledarna hyllade Lasse med en egen version av ”Stockholm i mitt hjärta” som i stället löd ”Lasse i vårt hjärta”.

Robert Gustafsson chockade Lasse med att sjunga ”Jag har köpt mig en erotisk gitarr” och när barnkören klev in och överraskade Lasse under ”Teddybjörnen Fredriksson” var det inte många som kunde hålla tillbaka tårarna.

Men det var inte helt säkert att Lasse Berghagens program skulle kunna sändas.

Beslutet för Lasse Berghagen i ”Vilket liv!”

Programmet om Lasse skulle egentligen ha sänts som det andra i raden, men på grund av stjärnans kamp för hälsan den senaste tiden valde man att skjuta fram programmet.

I Efter fem berättar programledaren Renée Nyberg mer om beslutet.

– Precis, i samråd med familjen så valde vi att flytta fram programmet eftersom Lasse fortfarande ligger på sjukhus. Jag vill inte gå in och prata om hans hälsa eller så men jag vet att familjen och Lasse idag är glada över ikväll ska vi få hylla honom hela Sverige och att han, från sjukhussängen får möjlighet att själv se programmet, sade Renée inför programmet.

Det blev en oförglömlig helg, för alla inblandade.

När Lasse fick inta scenen och sjunga ”Teddybjörnen Fredriksson” och blir överraskad med barnkören som stämmer in i hans sång är något av de starkaste ögonblicken i programmets historia.

Lasses program blev det allra sista för säsongen och nu försvinner programmet från tablån.

Lasse Berghagen Renée Nyberg
Foto:Tv4

Nya bekännelsen om ”Vilket liv”

Men i Efter fem avslöjar programledaren Renée Nyberg att det kommer mer av programmet.

På frågan om det är några speciella önskningar på gäster svarar Renée:

– Ja men det finns ju verkligen ett helt gäng där ute, frågan är Tilde om jag borde gå dit för man vill ju inte riktigt avslöja. Man vill ju kunna luras lite. Men det är klart att det finns, både inom sportvärlden ska jag säga. Och då kan man försöka lista ut vilka de skulle kunna vara. Stenmark absolut, Zlatan vore väl superhärligt att få hylla. Eller Björn Borg för den delen, säger hon och tillägger:

– Sedan så finns det några till stora artister som man gärna vill få två timmar av hyllning på Oscarsteatern.

Jag kan inte vara den enda som redan nu längtar efter en ny säsong av ”Vilket liv!”

Vilka gäster hoppas du på i en ny säsong?