Bonde-Susannas starka uttalande – om pojkvännen Hannes insats under förlossningen: ”Jag önskar…”

För några dagar sedan avslöjade Susanna Karlsson, känd som “Bonde-Susanna”, att hon och stora kärleken Hannes Haraldsson välkomnat sitt första gemensamma barn till världen. Kort efter sonens förlossning var Susanna snabb med att hylla pojkvännen Hannes för hans insats. Tillsammans med bilder från sjukhuset delar hon med sig av starka ord som gör följarna berörda. 

Susanna Karlsson blev “Bonde-Susanna” med hela svenska folket när hon 2018 medverkade som kärlekssökande i TV4:s “Bonde söker fru”. 

Träffades i Bonde söker fru

Bland flera kandidater var det till sist Hannes Haraldsson, 28, som vann Susannas hjärta, och sedan dess har paret varit nästintill oskiljaktiga. 

Ett år efter att kamerorna slocknat avslöjade det ännu nykära paret att de skulle gifta sig, vilket möttes av jubel bland Susannas följare på Instagram. 

I slutet av 2020 kom ett nytt glädjande besked: Att paret väntade barn. 

”Äntligen! På många sett äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er! Vi har redan fått så många grattis och jag försöker svara och tacka varenda en av er! Så TACK igen. Tänk att någon gång i augusti så kommer vi bli föräldrar, det känns helt ofattbart just nu! Men ändå så otroligt efterlängtat”, skrev Susanna då på sitt Instagram-konto som går under namnet “@Showbonden”. 

Susanna och Hannes visar upp bebislyckan

Sedan dess har Susanna generöst delat med sig av graviditetens upp- och nedgångar. Men för några dagar sedan bestämde sig sonen Tor för att det var dags att komma ut. 

“Helt overkligt. Tor är här”!, meddelade Susanna kort efter förlossningen. 

När paret hunnit smälta att de blivit föräldrar efter en lång sommars väntan tog Susanna tillfället i akt att hylla pojkvännen Hannes för hans insats under förlossningen.

Hyllar pojkvännen Hannes

Såhär skriver hon i ett känslosamt inlägg på sin Instagram:  

“Jag önskar att alla kunde få ha en Hannes i sitt liv (och kanske framförallt under en förlossning), en tryggare hand finns inte att hålla i, och ett stöd likt ett berg att luta sig mot.

Nu är du pappa till mitt barn”.

Hon fortsätter:

Hörni! Jag kan omöjligt svara er alla och tacka, men jag (vi) vill tacka er SÅ mycket för alla lycka till, grattis och all kärlek ni gett och fortsätter att ge oss”.