Casper Janebrinks varning till flickvännen Therese – efter nyheten om deras familjebildning

Familjelyckan är total för Casper Janebrink och flickvännen Therese!
Samtidigt berättar Arvingarna-stjärnan nu om hur han bestämde sig för att varna henne.
Detta i samband med nyheten om deras familjebildning.
– Lite chockad blev hon ju, för att hon fattade inte att det kunde bli sån uppståndelse av det, säger han i TV4:s ”Efter fem”.

Dansbandet Arvingarna har hållit sig aktuella i rampljuset ända sedan genombrottet med ”Eloise” i Melodifestivalen 1993.

På senare år har de deltagit ytterligare två gånger i Mellon – med bidragen ”I do” och ”Tänker inte alls gå hem”. Dessutom har de haft ett helt eget program i TV4: ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan”.

I vår är gruppen högaktuella med turnén ”I love Arvingarna” som kommer till Hamburger börs i Stockholm i mars. Krogshowen, som firar just låten ”Eloises” 30-årsjubileum, har premiär 9 mars.

– Vi har länge haft en dröm om att göra en show på Hamburger Börs och äntligen går den i uppfyllelse. Den här showen kommer upplevas ur fansens perspektiv baserat på vad de minns och har upplevt av vår musik. Nu ska vi se till att festen kommer till stan och lyfta taket på Börsen, säger Casper Janebrink.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Det innebär också att Casper Janebrink får tillbringa en hel del tid utanför hemmet – där familjelyckan är total.

Casper Janebrinks familjelycka med flickvännen Therese: ”Mysigt”

Det var i september förra året som artisten berättade att han blivit pappa för tredje gången med nya kärleken Therese.

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sade Casper Janebrink då i P4 Extra.

Sedan tidigare har Casper två barn med sin exfru Helena: dottern Alice och sonen Felix.

Nu har sonen Hugo kommit till världen, och när Janebrink gästade TV4:s ”Efter fem” på torsdagen berättade han om den första tiden då han fått vara hemma mycket med sonen – och att han nu i vår kan tvingas vara borta från familjen en tid då Arvingarna sätter upp sin show i Stockholm.

– Det har varit jättekul, mysigt. Så jag tror de kanske kommer tycka det är ganska skönt att ”slippa” pappa, säger han i ”Efter fem” och skrattar.

LÄS MER: Casper Janebrink bryter tystnaden om ex-hustrun Helena – efter nya familjelyckan

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20210312 Arvingarna (med låten ”Tänker inte alls gå hem”) under pressträffen efter fredagens genrep inför lördagens final i Melodifestivalen. Foto: Henrik Montgomery / TT
STOCKHOLM 20210312 Arvingarna (med låten ”Tänker inte alls gå hem”) under pressträffen efter fredagens genrep inför lördagens final i Melodifestivalen. Foto: Henrik Montgomery / TT

Det var i februari som det stod klart att Casper och exhustrun Helena skulle gå skilda vägar. I maj berättade han för första gången om sin nya kärlek Therese.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sade han till Expressen då.

Casper Janebrink varnade flickvännen efter nyheten om familjebildningen

I ”Efter fem” bekräftar Casper att skriverierna i media påverkat familjen.

– Det har varit så mycket skriverier på sajter och såna saker, där man själv kanske inte gjort någon intervju. Utan det bara står någonting där det rycks små ord lite här och där. Sen sätts det ihop till rubriker som man inte ens varit och pratat med någon om. Det var väl lite jobbigt ett tag under sommaren. Men jag förstår också att många vill veta vad som händer och sker, säger han i TV4.

Han berättar också att han fick varna flickvännen för det stora intresset från pressen.

– Lite chockad blev hon ju, för att hon fattade inte att det kunde bli sån uppståndelse av det. Jag varnade henne och sa, att det här kommer ta ”hus i helvete”, haha. Och det gjorde det ju. Men hon har tagit det skitbra. Hon bryr sig inte så mycket om det där. Det är jätteskönt. Vi har verkligen kunnat få vara tillsammans, rå om varandra och lösa de trådarna som behövt lösas.

Artikeln fortsätter under bilden.

Casper Janebrink och Therese Andersson Premiär för teatersatsningen "Hundraåringen" med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT
Casper Janebrink och Therese Andersson Premiär för teatersatsningen ”Hundraåringen” med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT

Vi önskar er all lycka till nu!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!