Foto: Instagram @christerlindarw / Stina Stjernkvist/TT

Christer Lindarws härliga besked med Mats Melin och Glada Hudik-teatern – stora glädjen: ”Så kul”

Vilken glad överraskning!
Här får Christer Lindarw och Club After Dark finbesök av stjärnorna i Glada Hudik-teatern.
– Så kul, skriver Lindarw på Instagram.

Under åren 2017-2018 åkte folkkäre artisten Christer Lindarw ut på avskedsturné med After Dark.

Efter det lade den prisade dragstjärnan paljetterna på hyllan för gott.

Men i början av 2022 återuppstod plötsligt After Dark – i form av nya ”Club After Dark” på Vasateatern i Stockholm. Lindarw finns med i kulisserna som producent.

LÄS MER: Christer Lindarws oväntade framtidsbesked – tre år efter avskedet med After Dark

– Det här är en grej för att försöka föra After Darks tradition vidare. Jag avrundade där 2018 med den här ”This is it”-showen på Oscarsteatern. Sen har jag suttit hemma och tyckt att ja, det är skönt att vara ledig, kunna resa och vara lite halvpensionär. Men sen kom coronan och då satt man bara och hade tråkigt, sade Christer Lindarw då i TV4:s Nyhetsmorgon.

Stockholm 20180731 Christer Lindarw uppträder under säsongens sjätte Allsång på Skansen på tisdagskvällen. Foto: Stina Stjernkvist / TT
Stockholm 20180731 Christer Lindarw uppträder under säsongens sjätte Allsång på Skansen sommaren 2018. Foto: Stina Stjernkvist / TT

Hans förhoppning inför premiären var att besökarna skulle lockas av den festliga showen, efter två års pandemi.

– Sen kände jag att, nu om någon gång vill väl folk ha glitter och glamour och hela det här spektakulära. Folk kanske inte vågar resa så mycket nu. Då kan de komma till oss, för det kommer bli som Paris eller New York.

LÄS MER: Christer Lindarw fick hederspris – klipptes bort i tv

Glada Hudik-teatern på besök hos Christer Lindarw

I helgen lockades besökare från Hudiksvall hela vägen till Vasateatern i Stockholm.

Då fick nämligen Lindarw och kompani härligt besök av stjärnorna i Glada Hudik-teatern.

På Instagram visar Lindarw upp den stora glädjen.

– I går hade vi finbesök av hela Hudikteatern. Så kul att träffa er igen, skriver han och poserar med bland andra skådespelaren Mats Melin, som också är känd som ”Ica-Jerry” från tv-reklamen.

”Club After Dark” fortsätter nu under resten av året. Men att själv ställa sig på scenen, fyra år efter avskedsturnén, verkar inte aktuellt för Lindarw framöver.

– Med ålderns rätt känner jag lite grann att kroppen…ska man orka varje kväll, man får lite nojor när man åldras, att ”Gud, jag har väl inte ont i ett knä?” eller ”jag håller väl inte på att bli förkyld?”. Man lite såna nojor när man åldras. Det tar bort lite av det roliga, plus att jag har i 40 år jobbat när alla andra människor umgåtts. Jag ville få chansen att nu få vara ledig och gå på en fest en lördagkväll. Det har jag aldrig kunnat göra, sade Lindarw i Nyhetsmorgon.

Så underbart! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om detta!