Filip Lamprechts känslosamma ord om Linn Hegdal – relationen efter Let’s dance: ”Skrämmande är att jag…”

De fann varandra under Let’s dance och blev riktigt goda vänner.

Nu månader efter finalen uppmärksammar Filip Lamprecht sin tidigare danspartner Linn Hegdal på ett mycket speciellt sätt.

”Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet!”, skriver han på Instagram.

Efter en spännande final stod det klart vilka som tog hem den åtråvärda glasskon.

Inte nog med att Filip Lamprecht och Linn Hegdal fick den stora äran att göra det, så blev paret också historiska.

Aldrig tidigare har två generationer ur samma familj stått i Let’s dance-final i Sverige förut. Filips mamma, tv-profilen Kristin Kaspersen tog hem segern i tävlingen 2019.

– Det hade ju varit helt galet att två i samma familj hade tagit hem Glasskon. Vi snackade faktiskt om det det häromdan, och jag tror inte det hänt i Sverige förut? Så häftigt i så fall, sade Filip Lamprecht inför finalen till Nöjeslivet.

Lamprecht, Hegdal
Foto: TV4

Under tävlingens gång blev Filip och Linn mycket goda vänner och har hyllat varandra vid flertal tillfällen.

De syntes också tillsammans med flera andra deltagare från Let’s dance, när de tillbringade en dag på Gröna Lund.

På Instagram kan man bland annat se hur Linn Hegdal hållit i kameran och fotat en strålande glad ”Keyyo” och Filip i en åkattraktion. Solen skiner och de ser ut att ha en alldeles förträfflig dag.

LÄS MER: Så är Kristin Kaspersens relation med sonens danspartner Linn Hegdal egentligen – nya bilden visar

Känslosamma orden till Linn

Men nu är det av en helt annan anledning som Filip återigen har uppmärksammat sin vän Linn.

Det är på hennes födelsedag som han skriver känslosamt om henne och hur mycket hon har betytt för honom under året som gått.

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skitlätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva. Och det som är näst intill skrämmande är att jag lärde känna människan i år?!”, skriver han på Instagram och fortsätter:

”Det är självklart liten del tack vare att TV4 och Let’s dance låste in dig med mig 7 timmar om dagen men mest av allt för att du är så obeskrivligt snäll, omtänksam och ett litet ”drössel” av envishet”.

Han avslutar inlägget med att skicka en fin hälsning till Linn på den stora dagen.

”Denna otroliga människa Linn fyller år idag!! Stort stort grattis min fantastiska vän! Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!
Grattis och tack”, skriver han följt av ett hjärta.

Starka reaktionerna efter hyllningen

I kommentarsfältet är det många som hyllar Filip för hans fina ord.

”Fin text från en fining till en annan. Härligt att du dessutom har förmågan att dela med dig. Så viktigt att belysa varma och kärleksfulla medmänniskor”, skriver en person.

”Så fantastiskt fint skrivet. Från en vacker själ till en annan. GRATTIS finaste”, skriver mamma Kristin Kaspersen.

Och Linn själv är såklart inte sen med att svara.

”Åhhhhh, vad är detta för otroligt inlägg???? Gråter! Tack världens bästa du! Var en himla tur att vi fick dansa ihop och jag är så tacksam för dig och vår vänskap!!! Och jag älskar bilderna.Tack, du är bäst!!”, skriver hon.

Så fint skrivet verkligen Filip! Så fin vänskap ni har och den ska man självklart uppmärksamma!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.