GRATTIS: Sigrid Bernson fyller 35 år – visar upp familjeglädjen med kärleken Robin Bengtsson: ”Lyckligt lottade”

I dag fyller Sigrid Bernson 35 år!

Stort grattis säger vi till dansaren, sångaren och ”Let’s dance”-profilen.

Dagens födelsedagsbarn började synas i tv-rutan redan 2011 då hon dansade tillsammans med sångaren Andreas Weise i TV4:s succéprogram ”Let’s dance”.

Året därefter lyckades hon faktiskt vinna hela tävlingen ihop med Anton (i dag Antonio) Hysén. Hon var då endast 23 år gammal.

Läs mer: Sigrid Bernsons känslostorm – starka orden om pausen: ”Kommer bära det med mig för alltid”

Två år senare var det dags igen. Andra totalsegern på fyra år knep hon med artisten Benjamin Ingrosso.

Sigrid Bernson
Sigrid Bernson. Foto: Wikimediacommons

Fann kärleken i ”Let’s dance”

Sigrid Bernson har även uppmärksammats för de kärleksrelationer som hon inlett tack vare det populära dansprogrammet. 2017 kamperade hon ihop med realityprofilen Samir Badran och blev även ihop med honom i samma veva.

Paret var tillsammans i två år innan de bröt – och då meddelade hon plötsligt att hon och artisten Robin Bengtsson, som hon också dansat med, var kära i varandra.

– Jag var ju nyseparerad och det var han också. Jag tror vi båda tänkte att vi skulle ha tid för oss själva, men det är ju ofta då man träffar någon, när man inte letar med ljus och lykta, har hon tidigare sagt till Mama.

Man kan lugnt säga att ”Let’s dance” varit en stor och viktig del av Sigrids liv.

Samtidigt har hon vågat testa på annat. Nog för att musik är en monumental del i dansen, men att sjunga är ändå en lite annan sak.

Redan 2015 hördes hon sjunga på John de Sohns låt ”Happy hours”. Men 2017 framförde hon sin singeldebut på ”Lotta på Liseberg”. Året därpå var hon faktiskt med som sångare i ”Melodifestivalen”, med låten ”Patrick Swayze”

Trots att det inte blev någon seger i ”Let’s dance” 2019 med Robin Bengtsson vann paret ändå något viktigare… kärlek.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Kärleksparet Sigrid Bernson och Robin Bengtsson. Foto: Instagram

Fick sonen Viggo i fjol

De blev snabbt förälskade och skaffade i fjol en son, Viggo, som fyllde ett år i september. Sigrid är också bonusmamma till Robins son Wille, 10, som nu alltså blivit storebror.

– Han är jättestolt och väldigt omhändertagande. Han har många småkusiner så han har en förståelse för hur man tar han om småbarn sedan innan, och han vill ju gärna bära och hjälpa till och mata och så. Han kan säga: ”Kan inte Viggo sova med mig i min säng?”… Wille har ju önskat sig en lillebrorsa i julklapp i två år. Han har sex tjejkusiner, så för honom var det ju väldigt kul att det blev en lillebrorsa, för han har verkligen velat ha en lilleBROR, en liten ”dude”, har Sigrid berättat för Mama.

De bor allihopa i ett hus i Vallentuna, norr om Stockholm.

I intervjun med Mama berättade Sigrid att hon gärna blir mamma en gång till ganska snart. Detta trots att förlossningen var väldigt jobbig senast. Hon blev igångsatt och låg i värkarbete i 36 timmar med feber, frossa och kräkningar.

Till slut fick hon ett akut kejsarsnitt.

Kärleksfulla orden till Robin

Det blev inte alls som hon hade tänkt. Men hon vill ändå utsätta sig för samma risk igen.

– Jag är ju redan taggad på ett till barn! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille! Kanske om ett år eller så?, sa hon i intervjun.

I november, lagom till fars dag, passade Sigrid Bernson på att hylla fadern till sin son. På Instagram skrev hon en otroligt kärleksfull och stark hyllning till sin sambo Robin.

Robin Bengtsson Sigrid Bernson familj
Robin Bengtsson, Sigrid Bernsson och sönerna Viggo och Wille. Foto: Instagram

Familjens klippa och världens bästa pappa till våra grabbar. Vi älskar dig mest av allt! En av de första sakerna jag la märke till när vi träffades var vilken otrolig pappa du var till Wille. Nu har vi Viggo också och varje dag ger du så mycket kärlek, tid och omtanke till barnen. De älskar dig så mycket och vi är så lyckligt lottade som har dig”, skrev hon.

Vilket otroligt inlägg. Många fina ord.

Stort grattis på din dag, Sigrid. Hoppas du blir ordentligt firad.

Blir spännande att följa din och Robins resa framöver med huset och barnen. Lycka till!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev