Hustruns kärleksfulla gest till Morgan Alling på födelsedagen – visar upp lyckan tillsammans

En underbar stund tillsammans med kärleken.
Nu visar Morgan Alling upp fina överraskningen från hustrun Anna-Maria.

Morgan Alling fyller 53 år på tisdagen. Den folkkäre skådespelaren och komikern har på senare år bland annat gjort succé i underhållningsprogram som ”Let’s dance” och ”Bäst i test”. Han är också känd som rösten som guidar tittarna i ”Halv åtta hos mig”.

Under dagen har hyllningarna strömmat in till skådespelaren via sociala medier. Även Nöjeslivets läsare har visat sin uppskattning för Alling genom att skicka in gratulationer i kommentarsfältet på Facebook.

Och alla gratulationer har inte undgått den gode Alling. Nu tackar han sina följare.

– Tack så mycket kärlek jag fått denna dag! Ni är fan bäst!, skriver Morgan i en kommentar på Instagram där han lagt upp ett härligt videoklipp.

Där får man se hur han äter en god lunch tillsammans med hustrun. De träffades redan 2004 och har varit gifta i många år. På Instagram visar han upp deras fina stund tillsammans – här kan man se detta:

Det visar sig att de har tagit sig ner till strömmingsvagnen för att äta en god lunch tillsammans. Morgan njuter verkligen av sällskapet.

– Att bara gå ner så här, några hundra meter, och bara sitt så här tillsammans med min fru på sin födelsedag… min födelsedag, inte på ”sin”, min födelsedag. Det är fan livet, säger Morgan och tittar på sin hustru.

Han förklarar att hon tidigare under dagen ”kidnappade” Morgans Instagram-konto och lade upp en fin text om honom.

– Tack för det, jag älskar dig, säger Morgan och Anna svarar ”love you”.

Morgan vill också passa på att tacka för alla gratulationer han fått via sociala medier.

– Tack för alla gratulationer, det är helt fantastiskt, säger Morgan avslutningsvis i klippet där han vänder sig till alla sina följare.

Stort grattis på din dag, Morgan! Vilken underbar överraskning av Anna-Maria!

Passa gärna på om du vill skriva en uppskattande kommentar om Morgan på vår Facebook-sida.