Lotta Engbergs intima drag med kärleken Doktor Mikael – framför ögonen på alla: ”Det vackraste…”

Direkt efter ”Bingolottos” nyårssändning lämnade Lotta Engberg landet tillsammans med kärleken Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Instagram delar hon med sig av en minst sagt intim bild på de två när de ligger i en swimmingpool endast iklädda badkläder.

Med årets två största ”Bingolotto”-kvällar överstökade (uppesittarkvällen den 23 december samt nyårsafton) valde programledaren Lotta Engberg, 60, att lämna snön och iskylan i Sverige för att söka sig till varmare breddgrader.

Hon tog med sig sin sambo sedan tre år, tv-profilen och ex-läkaren Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 65. Doktor Mikael har pensionerat sig från sitt vanliga arbete som jourläkare och gör numera bara inhopp varannan vecka som medicinsk expert i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Läs mer: Lotta Engbergs oro inför åldrandet – framtidsplanerna med Doktor Mikael: ”Inte oändligt med tid kvar”

Att de två skulle bli ett par trodde absolut ingen för tre år sedan. Hon slängde ut en spontan intresseanmälan i Aftonbladet. Hon hade nog inte förväntat sig att flörtandet skulle leda till någonting.

Lotta Engberg och Doktor Mikael Sandström
Kärleksparet Lotta och Mikael. Foto: Instagram

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, sa hon på vinst och förlust.

Ett halvår senare bekräftade de för samma kvällstidning att de var ett kärlekspar.

”Haft hus där i många år”

Nu är just nämnda kärlekspar alltså på en romantisk solsemester utomlands. På ett ställe som de båda känner till väl. Mikael och Lotta berättade i en intervju med Aftonbladet, strax innan nyår, var de skulle koppla av någonstans.

– Vi åker till Krabi (Thailand) direkt efter nyår. Jag har varit där tidigare, men aldrig med Lotta. Men det blir nog hon som ska visa mig Krabi för hon har haft hus där i många år, säger Doktor Mikael.

Eftersom han har pensionerat sig och hon dragit ner på arbetet en aning – med tanke på att hon valt att sluta leda ”Lotta på Liseberg” efter 20 somrar i rad – har de nu mer tid att göra just sådana här resor och andra saker tillsammans.

De planerar för resten av deras liv tillsammans. Tanken är att de ska åldras ihop.

– Det är Mikael och jag. Det är klart att det finns ett jag, men det finns också ett vi och oss och framtidsplaner. Vi vill ha mer tid till att göra saker tillsammans. Men vi ska inte gifta oss, inte i dag i alla fall. Vi är inne i den åldern att våra barn ska gifta sig. Vi säger också att det är ganska trevligt att leva i synd. Vi behöver inte gifta oss för att känna oss mer som ett par, berättar Lotta.

Magiskt romantisk miljö

Nu visar artisten och programledaren upp tillvaron tillsammans med sin stora kärlek i den thailändska hettan. I en intim bild som publicerats på Instagram kan vem som helst bevittna hur turturduvorna sitter som fastklistrade på varandra i en svalkande pool.

Utsikten är också magiskt med ett ljusblått hav och en hög och häftig klippa i bakgrunden.

Lotta Engberg Doktor Mikael semester
Doktor Mikael och Lotta Engberg njuter av semestern. Foto: Instagram

Det ser verkligen ut som att de har det fantastiskt ihop!

Dagar fyllda med skratt, värme och vila med det vackraste”, skriver Lotta i inlägget.

Många människor kommenterar bilden och skriver att de ska ta tillvara på tillfället och njuta!

Ha det så himla härligt på er semester, Lotta och Mikael.

Ät gott, umgås, bada och sola. Du vet ju hur man blir brun och fin, ”Soldoktorn”.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev