Berghagen kär i yngre surfare – nu delar hon med sig av känslorna för honom

Malin Berghagen, 51, är nykär i en yngre surfare och lever livet. Nu är hon påväg hem från en två veckor lång och romantisk parsemester. På Instagram delar hon med sig av sina passionerade känslor för resan tillsammans under en bild där hon visar upp yngre kärleken Pablo.

”Två glada äventyrare efter 15 dagar av yoga, surf, sömn och mat. Och tonvis av kärlek”, inleder Malin Berghagen, 51, sitt inlägg på Instagram under en bild på henne och pojkvännen Pablo, 40.

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT /

Poserar i bar överkropp i solnedgången

Paret träffades redan i slutet av 2016, men kärleken blev inte offentlig förrän i våras. ”Smekmånaden” verkar dock vara i sitt esse, då paret drog på en två veckors surfsemester fyllda av kärlek och livsnjutning. En av bilderna som Malin postade i helgen, visar Pablo i bar överkropp, ihållandes en surfingbräda på en strand. Under bilden har Malin skrivit ”En till solnedgång tillsammans med min kärlek”.

”Den ålder jag är i nu är förmodligen den bästa jag någonsin varit i”

Malin har tidigare fått reaktioner på att Pablo är elva år yngre än henne, men det ser hon inte som ett problem.
”Att vara med en pojkvän som är tio år yngre kan ju vara stressigt. Om det inte var för den ålder jag är i nu är förmodligen den bästa jag någonsin varit i. Jag känner mig fantastisk! Jag känner mig som en mycket trevlig Amarone som kommer att åldras med nåd. Kvinnor i vår ålder borde gå med huvudet högt och inte önska att vi var yngre. Omfamna det!! Vi är fantastiska!”, har Malin Berghagen skrivit på Instagram tidigare.

https://www.instagram.com/p/BeAsmhYlgCr/?taken-by=mberghagen

Vilka härliga och inspirerande ord från Malin Berghagen. Att kunna bli nykär i 50-årsåldern är ju bara fantastiskt, dela om du håller med om att ålder bara är en siffra.