Niklas Strömstedts kärleksknep med Jenny – ärliga orden om draget med hustrun: ”I stället för att…”

Den senaste tiden har Niklas Strömstedt varit aktuell med både nya spelningar och ett omtalat sommarprat i P1.

Vid sin sida, i med och motgång, har han kärleken Jenny Strömstedt – nu berättar artisten om knepet i parets relation.

– Vi bollar saker med varandra, släpper in varandra och är intresserade, säger Niklas Strömstedt till Expressen.

Artisten Niklas Strömstedt, 63, och programledaren Jenny Strömstedt, 49, har varit ett par i flera år. Kärlekslyckan var total när de 2011 förevigade kärleken med ett giftermål. Något som även uppmärksammades nu i sommar när paret firade 10 år som gifta.

”10 år som gifta idag! Att dela livet med honom är som – någon annan egentligen sa – en poet eller om det var Erik Åsbrink – att simma i ett hav av kärlek. Du och jag forever Björnis!”, skrev Jenny Strömstedt på Instagram.

Karriärerna

De senaste åren har de båda fortsatt att vara framgångsrika inom sina respektive karriärer. Jenny som en av TV4:s största profiler i flaggskeppet ”Nyhetsmorgon” och Niklas, som så sent som i veckan tog publiken med storm när han med gruppen GES intog ”Lotta på Liseberg”.

På senare tid har paret även arbetat med varandra när de i TV4 lett programserien ”Tillsammans med Strömstedts”.

I programmet får tittarna följa hur paret, i sällskap av andra kändis-par, diskuterar livet och kärleken.

Kärleken sprudlar

Något som i alla fall verkar säkert är att kärleken ännu blomstrar om Niklas och Jenny. I sommar har paret semestrat tillsammans och dessutom har båda haft ordentligt med anledningar att fira.

Paret fyller nämligen år med bara någon veckas mellanrum och på Instagram har följarna kunnat ta del av hur de uppvaktat varandra.

”Idag fyller han 63. Jag säger som Elizabeth Taylor. ”What does that make me, dead?” Tills allt tar slut vill jag vara med dig”, skrev Jenny Strömstedt på Instagram i samband med makens födelsedag.

Niklas kärlek till Jenny

Bara dagar senare var det ombytta roller och Niklas ville inte vara sämre han. På Instagram delade han med sig av en kärleksförklaring till Jenny.

”Denna smarta, snälla, knäppa, roliga och alldeles underbara person fyller år idag. Jag är mycket lyckligt lottad som får leva med dig Jempa! Det är en kär lek från början till slut!”, skrev Niklas på Instagram.

”Kan ta lång tid”

Samma år som paret gifte sig fyllde Niklas 53 år. Innan dess hade Niklas två omskrivna förhållanden med Agneta Sjödin och Efva Attling.

Det skulle med andra ord dröja innan Niklas tillslut hittade sitt livs kärlek i Jenny.

– Man lär sig saker om livet när man åldras. Man går på lite fel vägar ibland, och det kan ta lång tid att hitta någon som man tycker om, som man trivs med och som man inte behöver förställa sig för. Att vi hittade varandra är fantastiskt, säger Niklas Strömstedt till Expressen.

Jenny Strömstedt
Foto: TV4

Knepet bakom kärlekslyckan

Med tanke på att paret nu varit lyckligt gifta i 10 år blir man lätt nyfiken på vad som är deras segerrecept till en framgångsrik relation.

– Vi bollar saker med varandra, släpper in varandra och är intresserade. I stället för att leva parallella liv har vi ett ständigt pågående samtal, berättar Niklas för Expressen.

Vi är så glada för er skull! Ni är så fina tillsammans! Vad anser ni är nyckeln till en lång och sund relation? Lämna gärna era kommentarer på Facebook!