Peg Parneviks plötsliga ord om Filip Lamprecht – det kommer hon aldrig att glömma: ”Hela den natten…”

I våras gjorde Peg Parnevik och Filip Lamprecht slut.

Nu berättar Peg om en dag med Filip hon alltid kommer att minnas.

– Jag började känna mig febrig och frusen och jag minns att jag låg backstage i en soffa och låg och skakade, berättar hon i podcasten ”Pillowtalk” enligt Hänt.

Efter flera år tillsammans valde Peg Parnevik och Filip Lamprecht i våras att gå skilda vägar. Uppbrottet inträffade i samband med Filips medverkan i tv-programmet ”Let’s dance” och när paret delade med sig av beslutet väckte det ett stort intresse.

Sedan dess har Filip legat relativt lågt och inte pratat om uppbrottet särskilt mycket. Men eftersom Peg, tillsammans med sin syster Penny, med jämna mellanrum pratar om livet i deras podcast ”Pillowtalk” har lyssnarna fått ta del av Pegs känslor kring ex-pojkvännen.

Sedan tidigare har Peg berättat att hon gått vidare och träffat en ny kille, musikproducenten Jesper Niklasson. Men hon har även varit tydlig med att det, idag, inte råder några hårda känslor mellan henne och Filip.

Peg Parnevik
Foto: TV4

Filip och Pegs uttalanden

Nyligen bröt Filip Lamprecht tystnaden när han i TV4:s Nyhetsmorgon berättade om den tuffa tiden, när hatet riktades mot den dåvarande flickvännen Peg.

Nu uttalar sig även Peg om Filip och även ifall de gjort slut, så är det väl alltid så att minnena de delar, förmodligen alltid kommer att finnas kvar.

Peg Parnevik har sedan tidigare varit öppen med att hon lider av ätstörningar. I ett specialavsnitt av ”Pillowtalk” berättar hon mer om utmaningar hon mött och hur Filip varit ett stöd. I minnesbanken rotar hon fram en specifik händelse som hon aldrig kommer att glömma. Vilket även Hänt skrivit om.

En gång innan en spelning när Peg befann sig backstage, sade kroppen ifrån.

– Jag började känna mig febrig och frusen och jag minns att jag låg backstage i en soffa och låg och skakade. Jag sov inte men jag kunde inte öppna ögonen och låg där och frös så jävla mycket och Filip satt där med mig, berättar Peg i podcasten enligt Hänt.

Filip Lamprecht
Foto: TV4

”Mådde skit”

Genom ett ordentligt ”pokerface” lyckades Peg bevara hemligheten om hur hon egentligen mådde och den enda som kände till hur det egentligen låg till var då Filip.

– Jag spelade och det gick bra och ingen märkte någonting. Jag kände ”jag är bäst, vad snygg jag är och jag löste det”. Så åkte vi hem och sen hela den natten mådde jag skit, säger Peg i podcasten enligt Hänt och minns särskilt Filips fina gest morgonen därpå.

– Jag minns att jag vaknade och att Filip gjorde pannkakor till mig. Det kommer jag alltid att minnas, det var en fin stund i mitt liv, säger Peg i podden.

Vilken fin gest av Filip! Lämna gärna en kommentar på Facebook!