Pernilla Wahlgrens intima krav på maken Christian – det får han absolut inte göra: ”Det tycker jag är…”

Pernilla Wahlgren är aktuell med en femtonde säsong av ”Wahlgrens värld”. Där får man bland annat träffa hennes barnbarn Kalí… och maken Christian Bauer som blivit en huvudkaraktär i realityserien.

Nu avslöjar Pernilla vad Christian aldrig får göra – någonting som gör henne ordentligt avtänd.

– Jag tror vi är likadana där, säger hon till Amelia.

Vi har alla vant oss vid att med värme, humor och lättsamhet kunna få en inblick i Pernilla Wahlgrens, 56, liv och i hennes vardagsrum.

Detta tack vare realityserien ”Wahlgrens värld” som sänts på Kanal 5 sedan 2016.

Nu närmar sig den femtonde säsongen med stormsteg. Den har premiär nu under 2024.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens otäcka stalker – ställt hårt ultimatum till stjärnan: ”Det är vidrigt”

Nu berättar artisten, programledaren och skådespelaren vad tittarna kan förvänta sig av den nya säsongen.

Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”. Foto: Discovery+/Kanal 5

– Det största är ju att jag blev farmor. Jag satt i synk i studion när Oliver ringde och sa: ”Nu åker vi in”. Hjärtat började slå och då förstod jag hur nervösa mina föräldrar måste ha varit varenda gång vi barn har åkt in och fött barn. Sitter man på andra sidan blir man jätteorolig på en gång. Man vet att man inte kommer ha kontakt på flera timmar och hoppas bara att allt går bra. Så det var en otrolig lyckokänsla när de ringde och sa att lilla Kalí var född, säger hon till Amelia.

”Det är supermanligt”

I samma veva som barnen Bianca Ingrosso, 29, och Benjamin Ingrosso, 26, slussades ut från serien tillkom Pernillas nya kärlek Christian Bauer, 58.

Han och Pernilla har varit ett par i drygt tre år. I december 2023 gifte de sig i hemlighet i Lidingö kyrka, med endast den närmaste familjen närvarande.

Hon älskar verkligen sin make. För Amelia berättar hon om vad hon tycker är mest attraktivt med honom.

– Jag tycker det är attraktivt med glada ögon och ett glatt leende, utstrålningen, men också manliga drag. Christian har tränat för Vasaloppet och det tycker jag är supermanligt. Då får han lite mer axlar och armar och det har jag ingenting emot. Jag tycker det är jätteattraktivt att han verkligen tar hand om sig och sin kropp.

Christian Bauer
Christian Bauer i ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5/Discovery+

Kravet på maken Christian Bauer

Trots att de är otroligt kära i varandra fortfarande har Pernilla ett specifikt krav på sin make. Det finns någonting han inte får göra, för då skulle det göra hennes så pass avtänd att hon inte skulle kunna vara med honom.

– Om någon luktar svett eller har dålig andedräkt. Gudskelov har jag aldrig någonsin känt att Christian luktar illa. Han doftar alltid gott. Han är superfräsch och det älskar jag. Jag tror vi är likadana där. Vi är båda väldigt renliga och stinker aldrig svett, säger hon.

Vilken tur att du gift dig med en fräsch karl, Pernilla. Hoppas ni får en fortsatt fin tid ihop och att ni är lyckliga.

Vi ser fram emot den nya säsongen av ”Wahlgrens värld”.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev