Stora oron för Nanne Grönvall efter blodiga olyckan – dolde smärtorna i direktsändning: ”Var rädd om dig”

Nanne Grönvall uppträdde under ”Sjung tillsammans mot cancer”. Men innan artisten hunnit fram till galan råkade hon ut för en smärtsam olycka i hemmet.

Blodet forsar över ansiktet, och samtidigt lite yr i bollen av smällen, så får jag rusa in och stoppa blodflödet och försöka få ner bulan i pannan”, skriver artisten på Instagram.

Hon är en av landets allra största artister som ständigt är lika aktuell och omtyckt. Nanne Grönvall, 61, har deltagit hela 13 gånger i ”Melodifestivalen”, som både sångare och låtskrivare.

Vem minns inte legendariska ”Avundsjuk” från 1998 och ”Håll om mig” från 2005?

Läs mer: Därför tokhyllas Tareq Taylor och Jill Johnson – beteendet tittarna älskade på galan: ”Vill se mer”

Hon har varit aktiv artist i nästan 40 år och hon har dessutom gjort mindre musikal- och skådespelarroller.

Nanne Grönvall. Foto: TV4/Youtube

Sjöng på Cancergalan

Under måndagen hölls årets Cancergala, ett samarbete mellan TV4 och Cancerfonden. ”Sjung tillsammans mot cancer” leddes av countryartisten Jill Johnson och den sjungande tv-kocken Tareq Taylor.

Nanne Grönvall var en av alla hyllade underhållare som uppträdde på galan.

Andra som syntes och hördes var Måns Zelmerlöw, Lasse Holm, Pernilla Wahlgren, Lucianoz, Erik Grönwall, Hanna Hedlund och Miriam Bryant.

För Nannes del höll det på att gå riktigt galet redan innan galan började.

Hon råkade nämligen ut för en olycka på morgonen.

Aj, jädrar vilken smäll. Packade bilen för att åka iväg till förberedelser inför kvällens Cancerfonden-galan på TV4 i kväll, och vad händer?!?! Stora, tunga SUV-bakluckan åker rätt ner på mitt huvud. Blodet forsar över ansiktet, och samtidigt lite yr i bollen av smällen, så får jag rusa in och stoppa blodflödet och försöka få ner bulan i pannan”, skriver artisten på Instagram.

Oturlig start på året

Hon skriver i samma inlägg att det inte var första gången det här året som olyckan varit framme. Och då har det ändå bara gått ett par dagar på 2024.

Det har gått troll i sådant här detta året. Giget på natten på nyårsafton på Cinderella så blev det mörkt en sekund när jag klev av scenen efter showen. Jag såg därmed inte tröskeln mellan scenen och backstage och föll handlöst framåt. Det blev stödlindat knä och ett stukat finger som jag fick ha i en ”fingermitella” ett par dagar efteråt, men först genomförde jag extranumret. The show must ju go on!”, skriver hon och fortsätter:

Nanne Grönvall olycka
Nanne Grönvalls sår i pannan. Foto: Instagram

Sen kom deras läkarteam och pysslade om mig så fint. Det var förra veckan och det har läkt bra sedan dess. Men då var det dags för bakluckan i dag i stället då, och ett hack och bula i huvudet”.

Trots sina farhågor om att hon skulle se ut som ”en noshörning med ett horn i pannan” kunde Nanne lyckligtvis genomföra sitt framträdande utan några problem. Frågan är om folk ens reagera på att hon hade ett sår i pannan. Hon fullföljde sitt musiknummer och fick dölja smärtan i huvudet.

Folk skrev kommentarer på hennes Instagram-inlägg och lyckönskade henne inför galan.

Neeej vilken otur!! Ta hand om dig och lycka till”, skrev en person.

Hoppas du mår bättre snart, var rädd om dig”, skrev en annan.

Krya på dig, Nanne. Ta hand om dig och vila lite nu när galan är över.

Hoppas fortsättningen av 2024 blir bättre än inledningen på det nya året.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev