STORT GRATTIS: Tilde de Paula Eby fyller 51 år – delar med sig av mormors skönhetsknep

TV4-stjärnan Tilde de Paula Eby fyller 51 år.
Bakom kulisserna har hon ett speciellt skönhetsknep att ta till – som hon fått med sig av en viss släkting.
– Min mormor lärde mig det, säger hon till Femina.

Tilde de Paula Eby är en av TV4:s klarast lysande stjärnor. Med sin positiva energi och varma engagemang för alla hon möter, har hon blivit en stor tittarfavorit hemma i tv-sofforna.

Hon har genom åren bland annat lett stora underhållningssatsningar som Let’s dance. Nu har det dock gått några år sedan beskedet kom att hon och David Hellenius meddelade att de båda skulle lämna Let’s dance.

– Det finns en tid för allt och nu även för vår resa i ’Let’s dance’! Det är ett beslut vi har kommit fram till tillsammans, jag och David älskar ju att jobba ihop! sa hon då.

Därefter har hon haft fullt fokus på aktualitetsprogrammet ”Efter fem”. Det populära programmet som prisats med Kristallen på tv-branschens egen gala.

Tilde vurmar verkligen för produktionen som hon kallat sin ”tv-bebis”.

– Jag har ju gjort så otroligt många tv-produktioner. Allt har sin charm och utmaning, men ”Efter fem” är min tv-bebis. De senaste åren har jag gått mer åt att vara med och producera saker och ting, och det här är verkligen ett sådant projekt. Det innebär att det betyder extra mycket för mig när det är en idé av mig och de som står mig nära i arbetet. Då känns det otroligt varmt om hjärtat att det fungerar, sade Tilde de Paula Eby i en intervju med Aftonbladet.

Tilde de Paula Eby är alltid är noga med att lyfta fram laget. Hon menar att hon har ”Sveriges bästa redaktion” i ryggen.

Men denna tisdag är det Tilde vi vill hylla!

Tilde de Paula Eby 51 år – delar med sig av mormors skönhetsknep

För då fyller programledaren – som innan hon började sin karriär på TV4 provade på att jobba som såväl tidningsbud som pizzabagare, barnflicka, postsorterare, kassörska och motorsågsförsäljare – nämligen 51 år!

Att hela tiden stå i centrum i tv innebär också att Tilde låter sig bli stylad med såväl smink som hår, och det senare har hon lärt sig kan slita på svallet.

Därför har hon tagit till ett skönhetsknep som hon lärt sig av mormor. Tilde berättar för magasinet Femina att hon har ganska torrt hår, och brukar tvätta det med balsam eller inpackning.

Artikeln fortsätter under bilden.

Tilde de Paula Eby i "Efter fem"-studion. Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Tilde de Paula Eby i ”Efter fem”-studion. Foto: Magnus Ragnvid/TV4

– Annars tror jag att det bästa knepet för torrt hår är att man inte tvättar det så ofta. Min mormor lärde mig det, för när jag var ung och hade långt hår tvättade jag det varannan dag, och hon sa ”det där måste du sluta göra med en gång, du ska absolut inte tvätta håret mer än två gånger i veckan”. Så det började jag med, säger Tilde till Femina.

Med åldern har hon valt att inte längre ha lika långt hårt som tidigare.

– Jag har ganska tjockt hår, men med åldern klarar det inte av samma längder längre. Nu har jag axellångt hår, förut kunde jag ha ner på ryggen. Men jag har också gråa hår och går och färgar bort dem, det måste man göra kanske var fjärde vecka.

Vi önskar dig stort grattis på 51-årsdagen, Tilde!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev