Tommy Körbergs beslut för relationen med Ann-Charlotte – ärliga orden om kärleken efter alla år: ”Bestämt att det…”

Tommy Körberg och hans hustru Ann-Charlotte har varit ett par i många år, och kärleken mellan dem tycks minst sagt vara sprudlande än idag. Nu berättar stjärnan för Allas om beslutet att fortsätta älska varandra, och hålla hårt i relationen.

Många drömmer nog om den där stora och mäktiga kärleken som välter omkull en totalt. När man väl får uppleva den kan det kännas både magiskt, läskigt, spännande och kul.

För artisten Tommy Körberg klev den stora kärleken in i livet för många år sedan, när Ann-Charlotte vann hans hjärta.

LONDON 20220526 Tommy Körberg med sällskap anländer på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför galapremiären av Abba Voyage. Foto: Pontus Lundahl / TT
LONDON 20220526 Tommy Körberg med sällskap anländer på röda mattan till ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, inför galapremiären av Abba Voyage. Foto: Pontus Lundahl / TT

2007 ringde bröllopsklockorna, och sedan dess har paret stått vid varandras sida genom vått och torrt. Idag har de dottern Elvira, 14, tillsammans, och Tommy har även två äldre söner från tidigare relationer.

”Har bestämt att det ska vara vi”

När Tommy och Ann-Charlotte träffades befann sig båda två i relationer där de inte var särskilt lyckliga.

Men så slog det gnistor mellan dem, och tur var väl det. För efter mycket om och men så bestämde de sig för att ge kärleken en ny chans.

– Jo, jag var ju gift men jag bodde i garaget. När man förlorar makten över sitt liv så måste man gå … i terapi! Anne-Charlotte och jag har bestämt att det ska vara vi och vi älskar varandra. Sedan är det som för alla par, en kamp att hålla i, säger Tommy i en intervju med Allas.

Tommy Körberg
Foto: TV4

Läs mer: Pernilla Wahlgrens fina hälsning till Tommy Körberg i Allsång på Skansen – orden inför alla

Tommy Körbergs fru Ann-Charlotte

Ann-Charlotte är 20 år yngre än Tommy, och han berättar i samma intervju att hon ”ruskar liv” i honom. Det som fick honom på fall var hennes positiva inställning till livet.

– Jag avundades hur lätt hon såg på livet, det syntes så tydligt i både hennes ögon och leende. Och det var en kontrast mot mitt sätt att se på saker och ting. Jag är en tungsint jävel, säger han till tidningen.

Tommy Körberg
Tommy Körberg med fru Ann-Charlotte kommer till Grammisgalan i Stockholms konserthus. Foto Janerik Henriksson / TT

Läs mer: Helen Sjöholm bryter tystnaden om Tommy Körberg – efter nya rapporterna om stjärnans hälsa: ”Tror att han kommer…”

Så håller de kärleken vid liv

För att hålla kärleken vid liv har Tommy tidigare berättat för Aftonbladet att det är viktigt att fortsätta ha roligt tillsammans.

– Att man fortfarande kan ha kul och säga saker som får den andra att skratta. Och att göra saker ihop – men samtidigt få egentid. Det är jätteviktigt. Det är väldigt lätt att gå på varandras nerver annars, sade han då.

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!