Därför hånas Madeleine och Chris utomlands – kallas desperata efter draget 

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill är mitt uppe i en husförsäljning då de planerar att flytta till Sverige under nästa år.

Försäljningen tycks dock gå ganska trögt, vilket de nu hånas för i utländsk media.

Hovet har tidigare meddelat att prinsessan Madeleine ska flytta hem till Sverige igen tillsammans med Chris och barnen. Flytten är tänkt att ske någon gång under nästa år.

Just nu bor familjen i Florida där de lever i ett riktigt lyxhus med åtta sovrum, sex badrum och pool. Hela huset är på inte mindre än 600 kvadratmeter och är belägen i Pinecrest, Florida.

Tidigare har familjen satt ut huset till försäljning, men då deras flyttplaner blev uppskjutna så tog de bort annonsen.

Nu är huset återigen till försäljning, men denna gång till ett annat pris, vilket Svensk Dam rapporterar om.

Utgångspriset ligger nu på – håll i hatten – 79,2 miljoner kronor. Men det är betydligt billigare än förra gången huset var till salu. De har nu nämligen sänkt priset med 3,8 miljoner kronor.

Beskrivs som desperata

I utländsk media har man noterat prinsessfamiljens husförsäljning och den tyska tidningen Bild Zeitung har skrivit en artikel om det där de hånar Madeleine och Chris.

Nu försöker prinsessan Madeleine och hennes make igen. Prisen är på 7,23 miljoner dollar. Ett ganska desperat drag?”, skriver Bild Zeitung vilket Svensk Dam rapporterar om.

STOCKHOLM 20230915 Herr Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia drottning Silvia, tittar på från balkonen underhögvaktsavlösningen på yttre borggården på Stockholms slott med anledning av kung Carl Gustafs 50-årsjubileum på tronen. onin. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 20230915 Herr Chris O’Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia drottning Silvia, tittar på från balkonen underhögvaktsavlösningen på yttre borggården på Stockholms slott med anledning av kung Carl Gustafs 50-årsjubileum på tronen. onin. Foto: Christine Olsson / TT

Men de är dock snälla när de beskriver hur deras hem ser ut.

Prinsessan Madeleine bor så chict i Florida”, skriver de exempelvis.

Det återstår att se vad de lyckas sälja huset för till slut.

Vad härligt att hela familjen kommer tillbaka till Sverige! Hoppas att husaffärerna går smidigt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev