Kate Middletons besked om sitt hemska tillstånd – ville hålla sjukdomen för sig själv

Kate Middleton återhämtar sig på sjukhuset efter sin bukoperation. Kensington Palace släppte bomben i onsdags förra veckan, och prinsessan av Wales kommer att stanna på den privata Londonkliniken i tio till 14 dagar.

Även om Kate beslutade att släppa nyheten om sin operation, valde hon också att inte dela någon mer privat medicinsk information. Hon kommer inte att vara tillbaka i kunglig tjänst förrän efter påsk.

Vi hör inte ofta om kungligheter som är sjuka eller får behandling på ett sjukhus. Kate Middleton har dock haft flera hälsoproblem under hela sitt liv, och för flera år sedan avslöjade hon det ”ruttna” tillstånd hon befann sig i.

Bombnyheten fick kungliga fans att bli oroliga.

https://sv.stories.newsner.com/kungligt/nya-oroande-besked-om-kate-efter-operationen-kan-ta-manader-innan-prinsessan-kan-rora-pa-sig/?fbclid=IwAR08b8BVub-nUJXmZpMHJo5Nm7IzHdnZPYm_IoilrynFl81QzhnW1ZVFwvI

Kate Middletons operation

I onsdags förra veckan avslöjade Kensington Palace att Kate Middleton, prinsessan av Wales, hade genomgått en ”planerad” bukoperation och inte skulle vara tillbaka i kunglig tjänst före påsk.

Hennes Kungliga Höghet Prinsessan av Wales lades in på The London Clinic igår för en planerad bukoperation. Operationen var framgångsrik och hon förväntas stanna kvar på sjukhuset i tio till fjorton dagar, innan hon återvänder hem för att fortsätta sin återhämtning. Baserat på nuvarande medicinsk rådgivning kommer hon troligen inte att återgå till offentliga plikter förrän efter påsk”, löd uttalandet från Kensington Palace på deras sociala mediesidor.

Prinsessan av Wales uppskattar det intresse som detta uttalande kommer att väcka. Hon hoppas att allmänheten kommer att förstå hennes önskan att upprätthålla så mycket normalitet för sina barn som möjligt; och hennes önskan att hennes personliga medicinska information förblir privat.

Uttalandet fortsatte: ”Kensington Palace kommer därför endast att ge uppdateringar om Hennes Kungliga Höghets framsteg när det finns betydande ny information att dela. Prinsessan av Wales vill be alla berörda om ursäkt för det faktum att hon måste skjuta upp sina kommande åtaganden. Hon ser fram emot att återinföra så många som möjligt, så snart som möjligt.

Foto: Kirsty Wigglesworth/TT

Nyheten om prinsessan Kates bukoperation var inte det enda chockerande uttalandet från kungafamiljen den dagen.

Bara en timme efter att Kensington Palace släppt uttalandet om Kate, meddelade Buckingham Palace att kung Charles också skulle besöka sjukhuset för behandling av en förstorad prostata.

”Både operationen och tillkännagivandet var tydligt planerade”, säger expert

Den verkliga anledningen till att de två tillkännagivandena publicerades så nära varandra kommer sannolikt att förbli okänd för allmänheten. Den kungliga experten Victoria Murphy hävdar dock att det helt enkelt var ett sammanträffande.

Murphy skrev i tidningen ”Town & Country” och sa: ”Det är förståeligt att kungafamiljen i allmänhet försöker hålla detaljer om sin hälsa så privata som möjligt, men när de tvingas ställa in offentliga åtaganden eller när en äldre kunglighet läggs in på sjukhus, informeras allmänheten oftast i någon form.

Hoppas verkligen att det inte rör sig om något allvarligt – varken för Kate eller Charles!

Dela gärna den här artikeln på Facebook.