Så är Victoria egentligen privat – beteendet bakom kulisserna när kamerorna är avstängda

Den mediala bilden av kronprinsessan Victoria är att hon bär på mängder av positiva egenskaper, men långt ifrån alla vet hur hon är privat.

Så är Victoria bakom kulisserna – egentligen.

Kronprinsessan Victoria, 46, är vår framtida drottning och verkligen en person som utstrålar omtanke och intellekt.

Genom åren har vi fått följa hennes uppväxt och det råder inga tvivel om att Victoria är van vid mediala sammanhang och att bli intervjuad.

Den bilden som vi i allmänheten har av Victoria är för det mesta då hon rört sig ute i offentligheten och blivit intervjuad i olika sammanhang.

Men det är inte alla som känner Victoria mer på djupet och vet hur hon är privat. Det finns dock flera som har spenderat en hel del tid med kronprinsessan, och som kan vittna om hur hon är som person egentligen.

Victorias brinnande miljöengagemang

Bland annat gjorde journalisten Claes Elfsberg flera djupare intervjuer med Victoria inför hennes 40-årsdag då dokumentären ”Hennes vänliga höghet” sändes. Mitt underintervjun böjer sig kronprinsessan ner och plockar upp skräp i form av glas som ligger på marken.

– Jag måste fråga om ni har en bit papper som jag kan spotta ut mitt tuggummi i om vi ska ta bilder, för efter att ha tillbringat mycket tid med kronprinsessan Victoria vågar man inte spotta ut något i naturen”, skojar Claes Elfsberg när Expressen intervjuar honom efteråt.

Victoria är nämligen inte bara vänlig, snäll och omtänksam – hon har dessutom ett enormt miljöengagemang och är noga med sopsorteringen.

STOCKHOLM 20240116 Kronprinsessan Victoria besöker Försvarshögskolan. Foto: Henrik Montgomery / TT
STOCKHOLM 20240116 Kronprinsessan Victoria besöker Försvarshögskolan. Foto: Henrik Montgomery / TT

Bjöd in anställd att fira jul

Det är även en mycket inkluderande framtida drottning som vi har. Prins Daniel har tidigare berättat om en gång i början av deras relation, när han fortfarande drev sitt gym.

Victoria tog då kontakt med lokalvårdaren på gymmet och började samtala med denne. I slutet av konversationen hade Victoria bjudit in lokalvårdaren att fira jul i Ockelbo, dock hade lokalvårdaren andra planer.

– Efter hennes samtal vet jag mer om lokalvårdaren än vad jag tagit reda på under ett helt år, berättade prins Daniel i dokumentären om Victoria.

Vilken fantastisk kronprinsessa vi har! Hon är verkligen en sann förebild!

Dela gärna denna artikel om du också älskar Victoria!