Victoria hyllas nu stort internationellt – efter fina svaret till 5-åriga flickan

Vår kära kronprinsessa Victoria är känd för att vara ödmjuk och vänlig mot alla hon träffar.

Nu har hon dessutom uppmärksammats för hennes fina egenskaper i utländsk media – efter ett särskilt möte som ägde rum nyligen.

Kronprinsessan Victoria, 46, är vår framtida drottning som en dag kommer att ärva tronen från sin far kung Carl XVI Gustaf.

Genom åren har hon gjort det väldigt tydligt för oss att hon kommer att bli en alldeles fenomenal drottning. Med hennes fina personlighet och folkliga framtoning så är hon redan nu mycket populär bland befolkningen.

Men det är inte bara i Sverige som hon hyllas. Även utländska medier gillar att rapportera om Victoria. Inte sällan handlar det om hennes stilsäkra och hållbara modeval under olika evenemang.

Nu har dock den danska tidningen Billedbladet uppmärksammat ett beteende hos Victoria som verkligen visar hur hon är som person.

Mötet med lilla Ingrid

Onsdagen den sjunde februari var nämligen kronprinsessan med och invigde den nya utställningen ”Nordbor” på Nordiska museet.

Kronprinsessan Victoria på Nordiska museet.
Kronprinsessan Victoria på Nordiska museet. Foto: Fredrik Persson/TT

På vägen genom utställningen så träffade Victoria på en femårig flicka vid namn Ingrid, som visade sig vara ett stort fan av Melodifestivalen. Och det visade sig även att Victoria också gillar att kolla på ”Mello”. Detta rapporterar Svensk Dam om.

Victoria frågade flickan om hon hade sett lördagens deltävling och Ingrid, 5, nickade jakande till svar.

– Vad roligt! Det gjorde vi också! Visst var det bra?, sa Victoria glatt, rapporterar Svensk Dam.

Och efter Victoria och Ingrids möte på Nordiska museet så har danska Billedbladet skrivit om händelsen och hyllar vår kronprinsessa.

Kronprinsessan Victoria på Nordiska museet.
Kronprinsessan Victoria på Nordiska museet. Foto: Fredrik Persson/TT

Victoria är verkligen så jordnära och trevlig mot alla hon möter. En kronprinsessa att verkligen vara stolt över!

Dela gärna den här artikeln om du också älskar Victoria!