12-åriga pojken vill hylla Kronprinsessan med en låt på hennes stora dag – då fångar kameran Victorias beteende

12-åriga pojken vill hylla Kronprinsessan Victoria på hennes stora dag– sekunder senare kan prinsessan inte sitta stilla.

Leendet på hennes läppar säger allt.

Se det underbara klippet från Victoriadagen här!

Prinsessan Diana: Vad var det egentligen som hände? Vem bar skulden? Och vad blev hennes sista ord? Lyssna på Nöjeslivets nya podcast här:

Oscar Stembridge, idag 15, har trots sin unga ålder redan arbetat som artist i flera år.

Redan som 12-åring skrev han kontrakt med skivbolaget Universal och var då den yngsta någonsin som fått ett kontrakt hos dem.

2022 släppte Oscar den hyllade debut-EP:n “THIR13EN” och samma år vann han det prestigefyllda priset Rookie Artist of the Year vid DennizPop Awards från en jury inklusive Max Martin.

Som om inte det vore nog har han också uppträtt på flera stora scener runt om i landet. Men inte bara, Oscar har även gjort sig ett namn ute i världen och har även spelat i USA och Storbritannien – från små intima spelningar till evenemang med över 60 000 personer. 

När han medverkade i ”Allsång på Skansen” som 12-åring hyllade han Lasse Berghagen med en låt som fick stjärnan att brista ut i tårar.

Hyllar kronprinsessan med låt

Men det är inte den enda stora stjärnan han gjort ett starkt intryck på. Han har även sjungit sig rakt in i hjärtat på självaste kungafamiljen.

Oscar Stembridge hyllar Kronprinessan! Victoriakonserten är en hyllning till Kronprinsessan Victoria på hennes…

Posted by United Stage on Wednesday, July 1, 2020

På Victoriadagan 2020 ställde sig den då, 12-årige Oscar på scenen i Borgholms slott och började spela låten ”Don’t stop believin'” av Journey.

I ett somrigt Borgholm har kronprinsessan Victoria tagit plats på första raden med sin familj. I publiken syns även prins Carl Philip och Sofia.

När Oscar tar ton är det som att hela Öland tystnar. Med solnedgången i bakgrunden är det svårt att inte bli berörd av den unga pojkens rena stämma.

Faktum är att han verkar göra ett stort intryck på Victoria redan från start. Genom hela låten sitter hon med ett leende på läpparna.

När Oscar närmar sig slutet tar han i från tårna i refrängen och det verkar gå hem hos kungafamiljen.

Kronprinsessan kan inte längre sitta still och börjar sjunga med till tonerna av Journeys dänga.

Se kungafamiljens reaktion i videon nedan: