Foto: TV4/Instagram

Benjamin Ingrossos härliga besked tillsammans med Cherrie – efter TV4-inspelningarna

Efter succén i egna matshowen ”Benjamin’s”.
Här är Benjamin Ingrossos nya besked tillsammans med gästen Cherrie.

Benjamin Ingrossos segertåg fortsätter.

Artistens nya tv-program ”Benjamin’s” har blivit en tittarfavorit på TV4 under hela vintern – efter höstens succé i ”Så mycket bättre”.

Benjamin Ingrosso bjuder in till matinspiration. Foto: TV4

På måndagskvällen välkomnar Sveriges popkock tre nya gäster till matshowen där även tittarna bjuds på matinspiration från det italienska köket.

En av deltagarna i programmet är artistkollegan Sherihan ”Cherrie” Hersi, 29, som förklarar att hon var nervös inför inspelningarna.

”Idag 21:00 är det äntligen min tur att få vara med på Benjamin’s på TV4. Vi lagar mat, sjunger lite och har massa kul med Bianca Ingrosso, Edvin Törnblom och Benjamin Ingrosso är så nervösssss lol”, skriver Cherrie på Instagram.

Faktum är att Cherrie inte bara är aktuell i Benjamin Ingrossos matprogram – duon har också nyligen släppt en ny låt tillsammans. Kanske får tittarna höra den också i programmet?

Benjamin Ingrossos nya låt tillsammans med Cherrie

Hur som helst har Ingrosso i dagarna passat på att tacka svenska folket för de fina reaktioner han upplever att nya singeln har fått.

”Tack för all kärlek vi fått för ”VHS”. Vilken textrad är er favorit?”, skriver Benjamin på Instagram.

Talang-juryns Edward af Sillén, regissör, har kommenterat inlägget och förklarar att han tycker att låten är beroendeframkallande.

”Den är redan addictive!! Bravo, igen!”, skriver Edward af Sillén i en kommentar till inlägget.

Även som programledare för ”Benjamin’s” har Ingrosso fått ta emot goda vitsord. Redan efter att det första avsnittet sändes för några veckor sedan hyllades den unge artisten av tittarna. Då passade han på att tacka för stödet i ett känslosamt Instagram-inlägg.

”Försökt att ta in alla kommentarer från gårdagens program!! Helt tagen! TACK TACK TACK!!!! Är helt överväldigad av alla fina saker ni skriver! Fan vilken lättnad!!!”, skrev Benjamin då.

Vad tycker du om Benjamins nya låt med Cherrie? Och vad tycker du om programmet ”Benjamin’s”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!