Jenny Alversjös kärleksfulla hyllning till dottern – starka känslorna: ”Allt jag…”

Kärleken till sina barn är något som ”Nyhetsmorgon”-profilen Jenny Alversjö gärna delar med sig av på sina sociala medier.

Nu fyller dottern Olivia 22 år, och tittarfavoriten hyllar henne på ett mycket speciellt sätt.

”Hjärtat svämmar över”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Jenny Alversjö är ett välkänt ansikte i rutan tack vare sitt jobb som programledare för TV4:s ”Nyhetsmorgon”. Under karriären har hon även jobbat med populära program såsom ”Spårlöst” och ”Kalla Fakta”.

Men på den privata fronten har det inte alltid varit helt lätt. 2017 gick hon och ex-maken Patrik Larsson skilda vägar – efter elva år som gifta.

Jenny och ex-maken delade då upp vårdnaden om deras två gemensamma barn Olivia och Leo. På Instagram har profilen varit öppen med att det tidvis har varit kämpigt att inte få vara med sina barn.

”Hatar att vara ifrån barnen”, har hon skrivit i ett Instagram-inlägg.

LÄS MER: Jenny Alversjös starka hyllning – visar upp sonen Leo: ”Kan inte vara mer stolt”

”Har det väldigt bra”

Men efter skilsmässan har lyckan vänt för Jenny Alversjö. I dag bor hon tillsammans med kärleken Anders Bernunger.

I en intervju med Aftonbladet har hon berättat att hon till en början ville hålla relationen ”under radarn” – men i början av 2020 berättade hon för första gången om lyckan offentligt.

– Han har inte heller valt att jobba med det jag jobbar med. Det känns som vi vill hålla det så i den mån det går. Men nu är Anders inte hemlig längre och det var ett gemensamt beslut. Vi har det väldigt bra, det har vi verkligen. Vi tycker om varandra och det känns jättebra, sade hon då.

I oktober förra året avslöjade profilen att paret dessutom har gjort en stor gemensam investering för deras liv tillsammans.

– Jag är så lycklig, vi har köpt ett hem. Vi har köpt en lägenhet, sade Jenny då i podden som hon har tillsammans med stjärnkocken Erik Videgård.

LÄS MER: Här gör Leif GW Persson något han aldrig tidigare gjort – historiska draget i sändning: ”Riskfritt”

”Allt jag drömt om”

Och genom allt har kärleken till barnen hållit sig stadig. Hon har tidigare delat med sig av hur tacksam hon är för sina barn.

”Det värdefullaste jag har. Vill stoppa tiden varje gång vi är tillsammans”, har hon skrivit om barnen på Instagram.

Nu fyller dottern Olivia 22 år. I ett personligt inlägg delar nu TV4-profilen med sig av tacksamheten över att få vara hennes mamma – och prisar sin dotter för den person hon har blivit.

”Du är allt jag drömt om ännu mer. Idag på dagen har jag varit din mamma i 22 år. Hjärtat svämmar över av tacksamhet att få följa dig växa upp och bli den coola starka smarta kvinna du är. Stort grattis på födelsedagen min fina dotter”, skriver hon.

Mor och dotter – lika som bär? Kommentera gärna på vår Facebook-sida!