Bonde-Backis nya barnbesked med kärleken Evelina – talar ut om stora nyheten: ”Underbart”

Bonden ”Backis” charmade svenska folket när han öppet pratade om sin barnlängtan på bästa sändningstid. Kärleken Evelina var inte lika sugen på smått där och då.

Nu kan paret avslöja sina nya planer.

Tittarna fick stifta bekantskap med bonden Mikael ”Backis” Backstulid, 39, för två år sedan när han, liksom många andra svenska lantbrukare gjort i flera år, sökte kärleken på tv.

Skogsbonden blev snabbt en populär figur i TV4:s ”Bonde söker fru” 2021.

Backis, bonde
Bonden Mikael ”Backis” Backstulid. Foto: TV4

Redan efter speeddejten på Sundbyholms slott började ”Backis” gråta då han träffat Evelina Wålme, 36. Han blev så rörd av hennes blotta närvaro att det inte gick att fokusera på andra.

Läs mer: Bondeparet avslöjar stora steget i relationen: ”Klarar vi det här klarar vi allting”

Bondeparet är numera förlovade

Att valet till slut föll på henne var inte konstigt. ”Backis” och Evelina är så fina tillsammans och har varit ett par sedan dess att programmet spelades in.

Sommaren 2022 gick han ned på knä och frågade om hon ville bli hans fru och helt plötsligt var hans sökande över. Hon svarade givetvis ”ja”.

Precis som honom hade hon alltid drömt om ett liv på landet. Nu bor det tillsammans på hans gård i Vreta Kloster i Linköpings kommun i Östergötland.

Redan i programmet pratade ”Backis” om sin längtan efter barn. Han har länge haft ett sug efter att få bli pappa. Känslorna besvarades faktiskt inte av Evelina, men det hindrade inte bonden från att få känslor för henne ändå.

När de två var med i specialavsnittet av ”Bonde söker fru – vad hände sen?” som sändes någon vecka innan jul hade de däremot en glädjande nyhet att dela med sig av.

Linda Lindorffs privata fråga

Programledaren Linda Lindorff gjorde ett återbesök på ”Backis” gård för att se hur läget är med kärleksparet. Hon gled då in på ämnet barn.

– Det fanns ju en annan sida hos dig som från första stund pratade med mig om det här med att få barn. Drömmen att någon ska kalla dig för pappa och sånt där, sa Linda i programmet.

Sedan vände hon sig till Evelina, som alltså inte varit så sugen på att skaffa barn tidigare.

Mikael ”Backis” och hans fästmö Evelina. Foto: Instagram

– Om jag frågar dig samma fråga idag. Vad blir svaret då?, frågade Lindorff.

Det visade sig att hon har tänkt om en hel del – och faktiskt gjort en helomvändning i frågan.

– Nej, men nu när vi har träffats, och man känner att det är på riktigt, så är ju familj och barn inte långt ifrån eller konstigt. Är det någon man ska skaffa barn med så är det ju en person som man känner trygghet med. Att han har en barnlängtan som jag inte haft det är ändå något som vi har diskuterat och pratat om, sa hon och fortsatte:

– Men nu är vi överens, så nu ska vi försöka få till att det blir lite utökning i familjen.

Wow, vilket avslöjande! Det var nog många som blev glada av att se det beskedet. Även ”Backis” är strålande glad.

– Jag har alltid känt att jag vill ha barn, och att Evelina nu börjat dela min barnlängtan är ju helt underbart, sa han i programmet.

Vilka underbara nyheter! Kul att ni är överens om att försöka skaffa smått.

Lycka till i framtiden, ”Backis” och Evelina. Ni förtjänar allt gott.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev