Foto: TV4

Alexandras nya kärleksbesked – efter tårarna på Jens gård i Bonde söker fru

Brevskrivaren Alexandra blev bonden Jens slutval.
Men relationen höll inte i ”Bonde söker fru” – och nu har hon i stället funnit kärleken på annat håll.
– Jag är jättekär, säger hon till Aftonbladet.

I 2023 års säsong har tv-tittarna bland annat fått stifta bekantskap med kött- och spannmålsbonden Jens Lundin från Hedemora.

Och redan under den inledande tiden slog det gnistor mellan honom och brevskrivaren Alexandra i TV4:s ”Bonde söker fru”.

Att intresset fanns där från båda håll stod helt klart – i alla fall inledningsvis. För efter en tid på gården svalnade lågan från Alexandras sida.

Bonde-Jens: ”Blev kär”

Trots att det var just hon som blev Bonde-Jens slutval i programmet, tog Alexandra beslutet att åka hem. Kärleken tog slut.

– Jag vill egentligen bara åka hem och landa, just för att det blivit så intensivt. Jag känner mig jättehemsk, men jag måste tänka på mig själv. Jag vill helst bara åka hem, sade hon i programmet.

För Jens blev beskedet förstås en högdramatisk vändning. Han som under programmets gång hunnit utveckla känslor för Alexandra så pass mycket att han blivit kär. I stället fick han sitt hjärta krossat.

Artikeln fortsätter under bilden.

Jens och Alexandra kramas
Foto: TV4

– Jag fattar ingenting. Ett kort tag blev jag kär. Så fort man liksom vågar tro på någonting så blir det bara fel, sade han i programmet.

Brevskrivaren Alexandras nya kärleksbesked efter programmet

Efter inspelningarna avslöjar Alexandra nu att hon försökte övertyga Bonde-Jens att i stället ge den andra brevskrivaren, Sabina, en ny chans.

– Jag tycker jättesynd om Sabina. Jag sa flera gånger till Jens att han borde ge henne en chans eftersom hon verkligen gillade honom. Men det ville han inte, säger Alexandra till Aftonbladet.

Trots att hon inte fann kärleken i ”Bonde söker fru”, har Alexandra nu träffats av Amors pilar. I dag är hon inte singel, berättar hon.

Artikeln fortsätter under bilden.

Brevskrivaren Alexandra fann kärleken utanför "Bonde söker fru". Foto: TV4
Brevskrivaren Alexandra fann kärleken utanför ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

– Jag har träffat en annan kille, säger hon till tidningen.

Hon berättar att den okände mannen funnits i hennes bekantskapskrets en längre tid. Nu gjorde de slag i saken, och föll pladask för varandra.

– Vi har haft gemensamma vänner och hängt mycket tillsammans, men har inte gått vidare med det. Men nu gjorde vi det efter sommaren. Det känns jättebra, jag är jättekär, säger hon.

Vi önskar er all lycka till!

Vad tycker du om årets säsong av ”Bonde söker fru”? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev