”Bonde söker fru”-profilen Mikaels okända relation till Bonde-Susanna och Hannes – spelet bakom kulisserna

Hans vänner Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson hittade kärleken i ”Bonde söker fru”.
Nu ska Mikael ”Backis” Backstulid göra samma resa i TV4.
– Det är en chans man får en gång i livet och man måste ju våga utmana sig själv, känner jag, säger han i Nyhetsmorgon.

Han är en av årets nya bönder som tv-tittarna får lära känna i ”Bonde söker fru”. Östgöten Mikael ”Backis” Backstulid som blir sådär härligt lycklig när han för första gången får se hur många kärleksbrev som kommit in till honom via TV4.

Foto: TV4

– Det var helt fantastiskt, vilken boost för självförtroendet att få en hög med kärleksbrev kastad på en, säger Mikael ”Backis” Backstulid i Nyhetsmorgon på onsdagsmorgonen.

– Man blev som ett barn på julafton, man visste inte vilken man skulle börja med och alla brev var så fina också.

Två tidigare ”Bonde söker fru”-profiler bakom medverkan

Han berättar att det var två tidigare deltagare i ”Bonde söker fru” som fick honom att söka till programmet. Susanna ”Showbonden” Karlsson och Hannes Haraldsson fann kärleken när de medverkade i programmet år 2018.

Tittarfavoriterna som tidigare i somras berättade att de blivit föräldrar för första gången!

– Det är två av mina allra bästa vänner som sett till att jag är med i det här, Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson. Hannes skrev ett brev till Susanna och sen fann ju de kärleken. Sen var de väl trötta på att jag var singel så de anmälde mig till ”Bonde söker fru”, säger Mikael i Nyhetsmorgon.

STOCKHOLM 20180924 Susanna Karlsson, mjölkbonde från Valdemarsvik, under pressträffen inför 2018 års säsong av ”Bonde söker fru” i TV4. Foto: Stefan Nilsson / TT

Ska titta på programmet tillsammans

På onsdagskvällen har ”Bonde söker fru” premiär klockan 20.00 i TV4 – och det programmet kommer Mikael att följa tillsammans med sina vänner Susanna och Hannes. Detta skriver Bonde-Susanna om på sin Instagram story, där hon också avslöjar att det väntas tacoskväll hos ”Backis” i goda vänners lag.

Foto: Instagram

Programledaren Linda Lindorff är laddad inför sin 16:e (!) säsong med ”Bonde söker fru”. Hon förklarar att årets säsong kanske är den mest laddade någonsin – fysiskt.

– Det är en väldigt fysisk säsong. Det är mer pussar och kramar och fysisk närhet än någonsin. Och det smusslas inte med det, utan det görs öppet vilket jag tycker är ganska härligt, säger Linda Lindorff i Nyhetsmorgon.

Hon misstänker att det kan ha ett samband med coronapandemin och den sociala isoleringen.

– Jag skulle faktiskt tro det, att man längtat så mycket efter att få ta på varandra och känna hur det känns med en riktig kram. Men det är klart, att när det blir mycket fysisk kärlek blir det också en del drama och svartsjuka. Det kommer vi inte ifrån i år. Det var en gård vi hade som man nästan blev orolig när man klev in. ”Är alla kvar, eller har någon åkt hem? Hur ser det ut?”. Men det löste sig gott, eller hyfsat, säger Linda Lindorff.

Tittar du på ”Bonde söker fru”? Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!