Foto: TV4

Därför möts Jenny Strömstedts beteende av kritik från tittarna – ger svar på tal efter hårda orden

Jenny Strömstedt är en både folkkär och uppskattad programledare i TV4. Men nyligen berättade hon i Nyhetsmorgon om en del kritik som hon brukar få, och hur hon hanterar negativa kommentarer.

Att starta dagen med Nyhetsmorgon i TV4 är för många svenskar en självklar del av rutinen till morgonkaffet.

Där får tittarna både lära sig saker om hälsa, senaste nyhetshändelserna och matlagning.

Några av de kockar och matlagningsexperter som flitigt syns till i rutan har blivit storfavoriter bland publiken.

Något som även gäller programledarna.

En profil som blivit tätt sammankopplad med programmet är Jenny Strömstedt som efter många år i rutan blivit en självklar del av Nymo-gänget.

”Det ingår i jobbet”

Men när hon samtalade med krögaren och TV-kocken Fredrik Eriksson för en tid sedan berättade hon att hon då och då får en del kritik av tittarna, något även Svensk Dam uppmärksammat.

– Jag har fått lite kritik, Fredrik, för jag lägger mig i för mycket i hur du lagar maten. Att det är du som är kock, förklarade Jenny Strömstedt då enligt sajten och fortsatte:

– Men det är ju för att det är så roligt med mat och man får göra på olika sätt. Och så får man retas lite om paj och tarte.

Jenny Strömstedt, Nyhetsmorgon, kritik
Jenny Strömstedt. Foto: TV4

I samband med detta fick hon sedan frågan av Per Skoglund, travexpert, gällande huruvida det är jobbigt med all kritik som hon får.

– Ja, men det ingår i jobbet. Det är bra att alla har synpunkter, det är utvecklande, svarade då Jenny enligt Svensk Dam.

Vi tycker du är fantastisk, Jenny!

Läs mer: