Axel Pilebys skräck på födelsedagen – TV4-profilen om oron efter gåvan: ”Ska försöka komma undan…”

En vågad present som utmanar sinnena.
Nu berättar Axel Pileby om sin oro på födelsedagen.
TV4-profilen våndas av en särskild anledning.
– Jag ska nu ägna all ledig tid åt att försöka komma undan, skriver han till Nöjeslivet.

Axel Pileby – 37 år i dag fredag, hurra! – har med sin karaktäristiskt charmiga skånska och härliga framtoning blivit en självklar tittarfavorit i TV4.

Programledaren är sedan ett par år tillbaka en av flera profiler som leder eftermiddagssatsningen ”Efter fem”. I den rollen har han sällskap av kollegor som Tilde de Paula EbyHenrik AlsterdalAnna Brolin och nyhetsankaret Maximilian Artell.

I programmet ställer Pileby makthavare mot väggen, intervjuar kändisar och blickar ut över landet i det populära inslaget ”Sverigesvepet”.

Men det var inte självklart att det skulle bli tv för Axel. Efter avslutade studier började han tjänstgöra vid kvällstidningen Expressens sportredaktion.

Sedan blev det tv-debut i landets ledande kommersiella familjekanal.

Artikeln fortsätter under bilden.

Axel Pileby
Foto: TV4

Axel Pilebys oro efter kompisens födelsedagspresent

På fredagen den 13:e oktober fyller Pileby 37 år – och nu berättar den omtyckte programledarprofilen att hans känslor inför den stora dagen är splittrade.

Anledningen?

– Grejen är att jag – av misstag – råkade öppna ett kuvert som var till min födelsedag. Visade sig då att min polare arrangerat så att jag ska få hoppa bungyjump, skriver Axel Pileby i ett meddelande till Nöjeslivet.

Men detta är egentligen någonting som TV4-profilen fruktat.

– Med tanke på att han inte vet att jag öppnat kuvertet – och att jag är rejält höjdrädd – så ska jag nu ägna all ledig tid åt att försöka komma undan, skriver Pileby.

Samtidigt har han en plan b att ta fram som ett äss ur rockärmen.

– Om planen lyckas hoppas jag få till en middag ute med familj och vänner på kvällen! Håll tummarna!!!

Vi håller tummarna för dig, Axel! Stort grattis på din födelsedag.

Skriv gärna en kommentar om du också vill gratta denne programledare som alltid ger allt i rutan för att vi tittare ska få en upplevelse.