Farmen-Fredriks oerhört ärliga ord om Tim – sanningen om pakten på gården: ”Sjukt hur mycket…”

Fredrik och Tim har varit en duo sedan den första dagen i ”Farmen”. De har till och med kallats för ”Piff och Puff” under säsongen.
Nu berättar Fredrik vad han känner för sin vän – efter en sommar med vilt paktande.
Sjukt hur mycket det betyder att verkligen bli så nära med vissa där inne”, skriver han på Instagram.

De har varit som ler och långhalm inne på gården, vilket har retat gallfeber på många. Fredrik och Tim har till och med fått smeknamnen ”Piff och Puff” av övriga ”Farmen”-deltagare eftersom de oftast kommer i par och ständigt följer varandra.

Efter att deras pakt sakta men säkert blivit mindre – då ”Dessie”, ”Jojje” och Jennifer tvingats lämna tävlingen – har de två tvingats hålla ännu hårdare i varandra.

Fredrik och Tim Farmen
Fredrik och Tim har taktiksnack i ”Farmen”. Foto: TV4

– Att säga farväl till Tim och Fredrik var fan bland det tuffaste jag gjort. Jag kommer sakna dem, sa Jennifer i programmet när avskedet var ett faktum.

Skickade Tim till ”Torpet”

Efter att Jennifer lämnade har det varit svårt för grabbarna att rekrytera nya spelare till pakten. ”Torpet”-trion Maxine, Cornelia och Levin har alla varit och nosat på chansen att spela med dem, men i slutändan har Fredrik och Tim bara litat på varandra.

Under Fredriks storbondevecka skyddade han sin bästa kompis genom att skicka honom till ”Torpet”, så att han skulle vara säker från tvekampen.

I samband med att Jennifer åkte ut i tinget mot Levin skickade Fredrik ett hjärtevärmande meddelande till sin nyfunna vän.

En vän för livet”, skrev han till en bild som visade hur han och hon omfamnade varandra.

Läs mer: Fredriks ärliga ord om Jennifer efter Farmen-inspelningen – nya bilden säger allt om relationen

”Ska kriga ihop, för varandra”

Nu har Fredrik uttalat sig igen, denna gång om Tim och om deras pakt i stort.

Den här veckan var sjuk både på plats och när man ser det såhär i efterhand. Det blev jag mot alla och min tryggaste punkt Tim skickade jag till ”Torpet” för att han skulle vara immun denna vecka, skriver han på Instagram och fortsätter:

Fredrik och Tim från Farmen
Fredrik och Tim. Foto: Instagram

”Sjukt hur mycket det betyder att verkligen bli så nära med vissa där inne. Vi är ju Pakten och vi ska kriga ihop, för varandra – mot allt och alla. Med taktiska drag och fysiskt om det krävs. På söndag ses vi i rutan igen och sen är det Pakten mot resten

Tim och Fredrik har verkligen kört med varandra hela tiden i ”Farmen”. Hur långt når duon tror ni?

Lämna gärna en kommentar på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev