Tittarnas vrede efter tilltaget mot Kristin – så svarar hon

Tittare rasar mot juryn efter fredagens ”Let’s dance”.

Anledningen: Kristin Kaspersen fick för låga poäng.

Nu väljer Kaspersen att ge sin syn på det hela.

Att Kristin Kaspersen levererar på dansgolvet börjar bli en vana. I fredagens ”Let’s dance” golvade hon återigen juryn som öste poäng över henne efter pardansen..

Men i extramomentet då deltagarna skulle utmana varandra i discodans lät det annorlunda.

Kristin Kaspersen och partnern Calle Sterner fick nöja sig med näst högsta poäng. I stället valde juryn att ge Magdalena Forsberg toppoängen.

Det fick tittare att reagera.

”Kristin, nu gick det väl en maska hos juryn…. 14 poängen gick åt helt fel par. NI VAR DISCO PARET”, skriver en tittare på Let’s dance Facebooksida, enligt Hänt.

Flera är av samma åsikt.

Kristin Kaspersen om ”Let’s dance”

Kristin Kaspersen är trots allt nöjd med juryns poäng.

– Vi kom tvåa, vi gav ju allt. Vi gör vår grej, alla gör sin grej. Det är ju asbra att komma tvåa, säger hon till Hänt, och skickar sedan en hälsning till alla fans.

– Vi älskar er, tack för komplimangen. Vi är inget utan er. Tack för att ni är med oss.

En person hon också är extra tacksam för att ha i sin närhet är danspartnern Calle Sterner. Inför fredagens program valde hon att hylla sin partner och berätta om känslorna.

– Jag vet att jag är stark själv. Jag vet att jag klarar mig själv… Men det är fantastiskt mycket roligare och härligare att dela upplevelser och glädje med någon. Tack Calle Sterner för att jag får dela lyckan i dansen, varje dag, med dig, skrev hon på Instagram.

Tony Irving: Därför gav vi inte Kristin Kaspersen högsta poäng

Juryveteranen Tony Irving försvarar poängsättningen i fredagens program.

– Disco är ett brett begrepp och Kristin har jättehög energi, hon har jätteexplosiva steg och rörelser, hon gjorde lyft. Men Magdalena lyckades klara allt genom att göra alla möjliga olika discorörelser, de gjorde en pardans, alla solonummer, säger han till Hänt.

Kristin är inte bara en fantastisk dansare, hon är också ödmjuk! Dela om du tycker Kristin är en värdig vinnare av årets ”Let’s dance”.