Tobias Karlssons nya gripande ord om Charlotte Kalla – efter kampen i Let’s dance: ”Haft ångest”

Let’s dance börjar sakta men säker lida mot sitt slut och nu återstår endast tre stycken danspar. Tobias Karlsson berättade nyligen vilken otrolig resa han tycker Charlotte Kalla har gjort i programmet.

Med vassa steg, hårt arbete och många timmars träning har deltagarna i Let’s dance nu lyckats ta sig till hela vägen till semifinal.

Kvar återstår Renaida Braun, Hampus Hedström och Charlotte Kalla.

De har alla lärt sig otroligt mycket under de senaste veckorna och förmodligen börjar tävlingsnerven kännas av mer och mer för varje dag som går.

Läs mer: Tobias Wallins nya besked – därför kan han lämna Let’s dance helt: ”Jag har gjort…”

”Inte låta tävlingsjäveln ta över”

Charlotte Kalla förklarade dock för Nöjeslivet inför premiären att hon försökt lämna vinnarskallen hemma.

– Jag har försökt lämna vinnarskallen så mycket som möjligt hemma. Även fast jag tycker att, jag har liksom min uppfattning om hur jag vill ta mig an träningsdagar och pass och så. Men just att inte fokusera på resultat, ja det kanske är enkelt nu att säga. Men när vi kommer stå där framme vid juryn och bli bedömda kanske det kommer vara ”nej, jag håller inte med”, sa Charlotte Kalla då och skrattade.

Tobias Karlsson, Charlotte Kalla, Let's dance
Tobias Karlsson och Charlotte Kalla lyssnar med programledare Kristin Kaspersen på juryns omdöme i andra programmet av Let’s dance. Foto: TV4

Hon ville att fokuset skulle ligga på att göra Let’s dance-resan så rolig som möjligt.

– Redan när jag tackade ja till Let’s dance så bestämde jag mig för att ha roligt på vägen och inte låta tävlingsjäveln ta över. Utan se det här som en utmaning och en resa.

Varma orden om Charlotte Kalla

Och en resa har det utan tvekan varit.

Charlotte Kalla dansar tillsammans med Tobias Karlsson och redan innan tävlingen hade dragit i gång beskrev han att hon var en utmärkt elev.

– Hon är en mönsterelev, som är intresserad. Jag älskar ju dansteknik, har jobbat med det här i 38 år, och att bara få någon som suger åt sig och bara älskar att få in i grundstegen och tekniken i det. Det är skithäftigt!, sa Tobias Karlsson till Nöjeslivet då.

Charlotte Kalla, Tobias Karlsson, Let's dance
Foto: Tv4

Läs mer: Tony Irvings ord till Charlotte Kalla när kamerorna släckts – efter dramat i Let’s dance

”Fantastiskt”

Nu har många veckor flugit förbi och de som följt programmet har minst sagt fått se Charlotte göra en fantastisk resa.

I podcasten I säng med Tobias & Gabriel beskrev Tobias nyligen hur imponerad han är över den resa som hon gjort.

Charlotte Kalla började ju från noll. Hon hade verkligen aldrig dansat. Hon har inte ens dansat på disco typ, hon har haft ångest över att dansa offentligt. Och nu går hon ut och dansar så att det till och med känns från hjärtat, är inte det fantastiskt?, säger han i podcasten.

Tobias Karlsson, Charlotte Kalla, let's dance
Tobias Karlsson och Charlotte Kalla i Let’s dance. Foto. TV4

Charlotte Kalla om Tobias

Även Charlotte har delat med sig av varma ord om sin danspartner efter tiden ihop.

”Är så imponerad över det fantastiska jobb Tobias lägger ner både i & utanför danslokalen för att vi ska få prestera vårt bästa på lördagarna. Noggrann, engagerad, envis, GLAD, omhändertagande, hårt arbetande alla dagar och timmar. Roligt att få ta mig an nya utmaningar den här veckan!,” har skidstjärnan skrivit på sin Instagram.

Vi önskar er stort lycka till!