Tony Irvings nya besked om sin framtid i Let's dance

Foto: TV4

Tony Irvings besked om sin framtid i Let’s dance – nya orden efter alla år: ”Kommer aldrig…”

Tony Irving har funnits med i Let’s dance samtliga 18 säsonger.
Nu ger juryprofilen besked om sin egen framtid i TV4-programmet, skriver Hänt.

Han är Mister Let’s dance – och är en av blott två profiler som funnits med i samtliga avsnitt, i alla säsonger av TV4:s omåttligt populära dansunderhållning sedan starten 2006.

Juryns ordförande Tony Irving har i alla år varit en nyckelspelare för produktionen, och hans betydelse för programmets stora.succé genom åren kan inte underskattas.

LÄS MER: Stora bebislyckan – Let’s dance-stjärnans glädje: ”Välkommen till världen”

LÄS MER: Skandal i Let’s dance-finalen – bilderna visar sabotaget mot Charlotte Kalla i direktsändning

Med sin konkreta och aldrig tillrättalagda kritik, som ofta kan vara vass, har han i alla år levererat i direktsändning efter direktsändning med sin alltid lika igenkända brittiska accent. Programmet har med Irving vid rodret växt till en av TV4:s största tittarsuccéer de senaste decenniet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Tony Irving
Foto: TV4

Irving, som själv blivit svensk mästare i dans, har nu tillbringat 18 säsonger med Let’s dance – och sett deltagare, programledare och även jurykollegor komma och gå.

Oftast har det ändå varit hans mångåriga kollegor och vänner Ann Wilson – som också hon funnits med alla 18 säsonger – och Dermot Clemenger som funnits med under sändningarna.

LÄS MER: Polisens nya besked – orden efter sabotaget mot Charlotte Kalla i Let’s dance-finalen

Nu ger Tony besked om hur han ser på sin egen framtid i programmet.

– När säsongen är över går jag alltid in i att jag kommer aldrig göra det här igen. Varje år. Det är inte ett år som jag inte går hem och säger aldrig igen, säger Tony Irving till Hänt.

LÄS MER: Tony Irving om krisen i Let’s dance-juryn – varit nära att splittras för gott: ”Bråkar på riktigt”

Artikeln fortsätter under bilden.

Let’s dance-juryn med Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving valde att ge Rickard och Tove en stående ovation efter att de åkt ut. Foto: TV4

Han fortsätter:

– Sedan tar det tre månader så undrar jag, okej vilka ska vara med, var är Dermot, var är Ann. Jag vill bara tillbaka, säger han.

Enligt Irving är det flera komponenter som gör att han lockas tillbaka till programmet.

– Jag tror att man kommer in i att hur många versioner av cha cha, hur många gånger kan man hitta olika sätt att förmedla det man är ute efter. Sedan kommer de nya deltagarna, det blir en inspiration när Tone (Sekelius, reds anm.) är med, när Renaida (Braun) är med. När alla dessa personer ställer upp så tar man deras personligheter som inspiration och då blir det tändande att göra det igen, säger Tony till Hänt.

LÄS MER: Hampus Hedström och Ines Stefanescu vinner Let’s dance 2023 – efter otroliga showen

Finalen av Let’s dance togs hem av komikern Hampus Hedström och Ines Stefanescu. På andra plats slutade skiddrottningen Charlotte Kalla och Tobias Karlsson.

Foto: TV4

Stort tack för den här säsongen, Tony och kompani!

Vad tycker du om finalen av Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!

LÄS MER: Tony Irvings sista subtila gest till Charlotte Kalla – som många tittare kan ha missat i Let’s dance-finalen