Uppgifter: Doktor Mikael klar för Let’s Dance

Det populära tv-programmet Let’s Dance går mot en ny säsong.

Och det har redan nu börjat tisslas och tasslas om vilka deltagare som kommer stå på dansgolvet i år.

En av dem, är enligt Aftonbladets uppgifter den omtyckte tv-doktorn Mikael Sandström.

Let’s Dance är en av TV4:s stora fredagsklassiker. Programmet har sänts varje år sedan 2006 och lockar hundratusentals tittare varje vecka.

Ifjol var det tv-profilen Kristin Kaspersen och danspartnern Calle Sterner som kammade hem segern.

Doktor Mikael klar för Let’s Dance

Nu har det börjat spekuleras i vilka som kommer att ta plats i startfältet till programmets 15:e upplaga, som har premiär i vår.

En av dem, är enligt Aftonbladets uppgifter läkaren Mikael Sandström. Doktor Mikael är sedan tidigare ett välbekant ansikte i kanalen, inte minst för sina insatser i Nyhetsmorgon. Men nu ska det alltså vara Let’s Dance som står på tur.

“Vi har flera mycket spännande namn att presentera inför årets säsong av Let’s dance, där bland annat både tv-personligheter och artister är med, och vilka det är kommer vi att gå ut med inom några veckor”, säger programmets pressansvarige Amanda Hjärtmyr till Aftonbladet.

Även Siw Malmkvist uppges klar

Bland övriga namn som uppges vara klara finns sångerskan Siw Malmkvist samt influencern Alice Stenlöf.

En annan av nyheterna till kommande säsong är enligt uppgifter att ett samkönat danspar för första gången ska tävla i programmet.

Ser du fram emot kommande säsong av Let’s Dance? Lämna gärna en kommentar och tryck på dela-knappen för att säga din åsikt!

TV: 10 senaste vinnarna i Lets Dance