Nya Nyhetsmorgon-duon tokhyllas av tittarna

Hon tog en paus förra året.

Nu bildar Maria Forsblom och Johan Macéus nytt programledarpar i Nyhetsmorgon.

Och de hyllas av tittarna.

– Så bra programledarpar vi fått denna vecka! Ni är ju toppen ihop! Hoppas få se mer av er!, skriver en tittare på Instagram.

Johan Macéus och Maria Forsblom – är det Nyhetsmorgons nya favoritprogramledarpar? Efter att populära profiler har lämnat programmet det senaste året verkar TV4:s morgonprogram ha fått en ny dynamisk duo i rutan.

Under julen har Maria Forsblom och Johan Macéus bildat par i Nyhetsmorgonsoffan, och det till många tittares stora glädje.

”Så proffsiga ihop”

På programmets Instagram får de idel positiva kommentarer.

– Glada pigga programledare som visar att de trivs på jobbet. Dessutom genuint intresserade av de olika intervjufrågorna, hyllar en tittare programledarparet.

En annan skriver:

– Underbart med Maria & Johan. Man njuter verkligen av morgonkaffet! Så proffsiga ihop ! Lugnt o avslappnat!

Maria Forsblom är en av Nyhetsmorgons ordinarie programledare. Förra året blev hon mamma och bara några veckor innan förlossningen avslöjade hon att hon skulle gå på föräldraledighet. Tittare uppskattar att hon nu är tillbaka, och de hyllar Macéus för hans insats.

– Johan passar perfekt som programledare, hyllar en tittare programledaren.

Och tittarna hoppas nu även att det blir en fortsättning för duon.

– Härligt par ni är! Lyssna på gästerna med värme. Vill ser er mer tillsammans, skriver en tittare.

Johan Macéus själv uppskattar alla fina ord och tackar tittarna för alla fina ord.

Peter Jihde och Tilde de Paula Eby lämnade

Kanske kan paret nu fylla luckan efter populära duon Tilde de Paula Eby och Peter Jihde? Den senare, som lämnat TV4 för konkurrentkanalen TV3, gjorde sin sista sändning av Nyhetsmorgon i februari förra året.

Peter Jihde ersattes i sin tur av Sebastian von Sivers Haage. Men bara några månader in på jobbet blev det klart att även han lämnade sin fasta tjänst som programledare för att satsa på andra projekt inom kanalen.

Tilde de Paula Eby har även hon valt att gå vidare. Hon stannar dock kvar på TV4, men då som programledare för nya aktualitetsprogrammet ”Efter fem” som har premiär den 7 januari. Där blir hennes nye sidekick sportjournalisten Axel Pileby.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Härligt när man får ta del av lite kärlek på jobbet! Dela med andra som också älskar att följa Nyhetsmorgon.