Foto: TV4/Instagram @thegunilla

Gunilla Perssons vrede efter Leif GW:s iskyla – nya bilderna bakom kulisserna på TV4: ”Låtsades att han inte…”

Gunilla Persson gästade Nyhetsmorgon i söndags.
Det gjorde även Leif GW Persson.
Bakom kulisserna möttes profilerna.

På lördag bryter Gunilla Persson helt ny mark.

Då ska tv-profilen, som fick sitt stora publika genombrott i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”, göra debut som artist i Melodifestivalen 2024. Gunilla framför bidraget ”I Won’t Shake (La La Gunilla)” på scen i Växjö lördag 17 februari i SVT:s direktsändning inför miljontals tv-tittare.

Allt förhandssnack inför Mello-deltävlingen handlar förstås om Gunilla Persson, och själv ser hon mycket fram emot att få framföra låten skriven av Fredrik Andersson (tidigare Mello-vinnare med ”If I Were Sorry” 2016).

– Det är jättehäftigt. Häftigt är rätt ord, för det här är något man aldrig hade tänkt göra i sitt liv. Men här sitter jag nu, snart är det jul, och jag ska tävla i Europas största tävling för musik, har hon tidigare sagt till Nöjeslivet.

Förberedelserna för Gunilla Persson har dock varit allt annat än optimala. För en tid sedan tvingades hon till sjukhus.

När Persson gästar Nyhetsmorgon berättar hon om sin första tid i Sverige sedan ankomsten från USA – och hur hon mår i dag.

– Jag har legat på sjukhus i fyra dagar. Jag kände en morgon att hela rummet gick runt i cirklar som att man sitter i en storm i en båt ungefär. Det var en fruktansvärd yrsel, säger Gunilla Persson i Nyhetsmorgon.

Tack och lov för Perssons del verkar det hela inte vara någonting av det allvarligare slaget, och nu kan hon andas ut.

– Det är någon slags kristallsjuka förmodligen, jag fick negativ diagnos på det så jag är lite förvirrad över vad det kan vara. Men jag vet att det inte är någonting farligt, de tog hjärnröntgen och hjärnan är i mycket gott skick. Det kan jag stolt meddela, säger Persson i TV4.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Samma morgon medverkade flera andra gäster i programmet – bland annat den folkkäre kriminologen Leif GW Persson. Han som varje veckoslut gästar Nyhetsmorgon för att dela med sig av sina funderingar och analyser kring den senaste tidens händelser inom kriminalitet.

För några år sen blev GW föremål för en anmälan – av just Gunilla Persson. Den svenska hollywoodfrun anmälde författaren hos Justitiekanslern för förtal, men fick då avslag på sin begäran, enligt Aftonbladet.

Nya bilderna på Gunilla och GW bakom kulisserna på TV4

Nu – sex år senare – stod de plötsligt i TV4:s kulisser.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

På sin Instagram, där Gunilla följs av hundratusentals fans, har hon lagt upp ett klipp från bakom kulisserna på TV4 i samband med sin medverkan i Nyhetsmorgon.

På bilderna kan man se Gunilla gå förbi GW.

– Inte precis de bästa vännerna idag på Nyhetsmorgon TV4 – ni kanske ser vem det är och som tidigare, några minuter innan, låtsades att han inte kände igen mig, skriver Gunilla Persson på Instagram.

Den Melodifestivalen-aktuella profilen berättar att dottern Erika Persson, som också synts i ”Svenska Hollywoodfruar”, beordrade mamma att inte gå fram till GW.

– Hade lust och gå fram och prata med honom och ställa honom lite frågor, men Erika kom emellan och fick mig att lova att inte göra det.

Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen på lördag 17 februari klockan 20.00 i SVT1 och SVT Play.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev