Foto: TV4

Pojkvännens plötsliga besked till Karl Fredrik på telefon – hektiska tiden i TV4

Här är viktiga telefonsamtalet till Karl Fredrik Gustafsson.

Pojkvännens besked stressar blomsterkungen i ”Karl Fredrik på Österlen”.

Klockan var halv två, mitt i natten, då Karl Fredrik tog sin vita och karaktäristiska hatt och begav sig ut i månskenet.

Målet? Köpenhamn och blomstermarknaden Gröntorvet.

Foto: TV4

Den inspelade sekvensen visades i måndagens avsnitt av ”Karl Fredrik på Österlen”. Karl Fredrik förklarar att han kommer att handla massor av olika sorters blomster – och räknar med att göra fynd under blomjakten.

– Det är just en jakt, klockan 04 öppnar de på Gröntorvet och då gäller det att hänga på låset, för man vill ha de bästa varorna, säger Karl Fredrik i programmet.

Foto: TV4

Det är framför allt dahlior i alla dess slag och färger som trädgårdsprofilen är ute efter.

Samtidigt som inspelningarna och blominhandlingen pågår för fullt tidigt på morgonen i den danska huvudstaden, så ringer telefonen.

Sambons telefonsamtal stressar Karl Fredrik

Det är Karl Fredriks sambo Petter Kjellén som ringer hemifrån gården – och han har ett besked som stressar tv-profilen en aning.

Foto: TV4

– Det var Petter som ringde och Marrakech-containern är tydligen redan på väg. Jätteroligt, men stressigt, säger Karl Fredrik som har många järn i elden.

LÄS MER: Karl Fredriks kärleksavslöjande om sambon Petter

Det handlar om olika sorters möbler och speciella bord av mosaik som Karl Fredrik själv brukar se ut när han gör resor till Marocko.

Sedan skeppas de till Sverige i container, och nu måste Karl Fredrik alltså också hämta upp dessa saker. Det hela blir stressigt för tv-profilen.

– Det här med att först åka till Köpenhamn, gå upp klockan 02.13 och sen att en container kommer. Ja, det är kanske att gå till överdrift. Men det är också så jag jobbar, säger han i programmet.

Karl Fredrik på Österlen sänds på måndagar klockan 20 i TV4.

Foto: TV4

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!