Foto: SVT

Så mår Niklas från Hotell Romantik i dag – efter cancerbeskedet: ”Otroligt stor kamp”

Niklas Lindberg och Carmen Valdes Bravo föll för varandra i SVT:s ”Hotell Romantik”.
Men efter inspelningarna vändes livet upp och ned för Niklas som drabbades av cancer.
– Det har varit en otroligt stor kamp, säger han till Expressen.

Det slog gnistor mellan Niklas Lindberg och Carmen Valdes Bravo i SVT:s ”Hotell Romantik”. Deltagarna fattade tycke för varandra när de medverkade i dejtingprogrammet för 65-plussare.

– Det är så många år som jag inte har känt det det. Det känns att man är levande. Man är inte så gammal som man trodde, sade Carmen i programmet.

– Att öppna upp och bli lite nyfiken igen. Och pirrigt: ”Hur tänkte hon nu? Oj, vad hände nu?” Lite så. Tankarna man går omkring med: ”Vad gör hon nu?”, sade Niklas samtidigt som han omfamnade Carmen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

Efter tiden på hotellet i Portugal berättade Niklas att livet vänts upp och ned, sedan han drabbats av cancer.

– Jag var i Göteborg med Carmen i två dygn, och en eftermiddag i juli också, sen åkte jag till Spanien, sade han i programmet och fortsatte:

– Jag var lite hemlig. När jag kom hem från Portugal fick jag cancerbeskedet. Jag opererades i juni, i en kroppsdel man som man inte vill bli opererad i. Jag har haft min värsta sommar i hela mitt liv. 3,5 månad nu efter operationen, och cancern ska vara borta.

Niklas, som i ”Hotell Romantik” dessutom fann en nära vän i deltagaren Bengt Johansson, förklarade i programmet att relationen till Carmen då svävade i ovisshet.

– Jag tycker jättemycket om Carmen, men jag kan inte vara en man just nu. Det är ett helvete för mig. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det. Och Carmen säger: ”Jag förstår, men det kommer att bli bra”. Men jag vet inte… Jag vet inte hur jag vill ha det just nu. Jag är ganska lost in life. Vi har sagt att vi lägger det på vänt och så får vi se, sade han då i programmet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

Carmen berättade i programmet att de båda hade haft ”lite problem” med hälsan, men att hon då fortsatt var inställd på att träffa Niklas igen.

– Men vi vill gärna umgås med varandra. Han har träffat min familj och jag vill gärna fortsätta träffa honom och han vill det också, när vi blir friska, sade Carmen.

Niklas nya hälsobesked: ”En otroligt stor kamp”

Men nu, en tid senare, står det klart att paret har valt att inte gå vidare med sin relation som kärlekspar.

– Hon är en jättefin och trevlig person. Det klickar inte för mig mer än så. Vi hade jätteroligt och trevligt där nere på slutet när vi började umgås. Men Carmen och jag kommer inte att ha någon relation eller något sånt, säger Niklas till Expressen och berättar att han är redo att träffa kärleken.

Han förklarar också för tidningen att han drabbades av cancer i urinröret – men att den i dag tack och lov är borta.

– Det har varit en otroligt stor kamp. Nu är jag inte riktigt lika stolt i erigerat tillstånd. Jag är lite kortare, men det funkar ändå, säger Niklas till Expressen.

Vi önskar er allt gott, Carmen och Niklas!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev