Sven-Erik slår tillbaka efter avklädda scenerna i ”Hotell Romantik” – uppmuntrades av SVT: ”Stående ovationer”

Sven-Erik har kommit att bli lite av en kändis efter sin medverkan i Hotell Romantik.

Nu ger han sina egna ord om hur stämningen var då han valde att kasta kläderna i programmet.

Sven-Erik Sjögren var en av årets deltagare i SVT:s hyllade dejtingprogram ”Hotell Romantik”.

Under sin medverkan så kom han att sticka ut en hel del bland deltagarna för sitt fräcka språkbruk och inte minst för sitt sätt att klä sig, eller snarare inte klä sig.

– Jag är lite trevligt provocerande. Det är inte bara vissa människor med kända namn i Sverige som kan tillåtas säga fräcka grejer och göra ståuppkomik och rabalder. Den här mannen från Hisingen kan också göra det lika bra. Det ska tillåtas att göras och jag vill gärna promota det, säger Sven-Erik Sjögren i en intervju med afterworktv.se.

Nakenchockade hela produktionen

Vid flera tillfällen dök Sven-Erik upp i ett par olika så kallade ”mankinis”, vilket fick flera av de andra deltagarna att förundra sig över hans beteende.

Dessutom bjöd Sven-Erik på en ordentlig nakenchock då han under strandfesten klädde av sig alla kläder på stranden och hoppade i vattnet.

– Gör man det på rätt sätt så kan jag inte förstå hur någon kan ha något ont utav det. Det är bara en rolig grej.

Uppmuntrades av SVT

Tidigare har det framkommit att vissa ur produktionsteamet blev rätt chockade när Sven-Erik klädde av sig. Men Sven-Erik själv menar att han snarare blev uppmuntrad till det av produktionen.

– Det var en producent och en beställare från SVT som var där hela tiden. När jag kom med min mankini och när jag hoppade i badet så fick jag stående ovationer från producenten, filmteamet och allihopa, säger Sven-Erik till afterworktv.se.

På frågan om någon tog illa vid sig av beteendet så svarar Sven-Erik:

– Nej, frågar du de unga 40-åriga filmarna så inte gjorde de det. Man såg på deras mungipor att de myste så gott, de tänkte väl inombords att ”ah, vilka fräcka bilder vi fick nu, han sköter sig bra den gamle gubben”. Så läste jag av deras tankar.

Sven-Erik Sjögren från Hotell Romantik
Sven-Erik Sjögren. Foto: afterworktv.se

”Lite fåfänga har jag ju kvar”

Sven-Erik gillar att visa upp sig och bjuda på sig själv.

– Om man nu är en vältränad och slank 73-åring så vill jag ju gärna visa det, lite fåfänga har jag ju kvar. Då sa hon producenten, hon bara skrattade och smilade med mungipan och sa ”ja Sven-Erik, du är som du är, det är inget mer med det. Du är yngre än vad du är”.

Via den här länken kan du ta del av hela intervjun med afterworktv.se ->

Tack för din medverkan i årets säsong av Hotell Romantik Sven-Erik! Du livade verkligen upp stämningen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev