Sven-Eriks pik mot männen efter Hotell Romantik  – ratar deras utseende: ”Går runt med sina tjocka magar”

Sven-Erik rörde upp en del känslor under sin tid i ”Hotell Romantik” såväl hos deltagarna som tittarna för vissa uttalanden som han gjorde.

Nu utvecklar han sina tankar om fåfängan och ger en känga till de manliga deltagarna i programmet.

SVT:s hyllade dejtingprogram Hotell Romantik har sin säsongsfinal på söndagskvällen.

Under några veckor har vi fått se när ett gäng härliga seniorer söker kärleken på ett hotell på den portugisiska solkusten.

Flera färgstarka individer har deltagit under denna säsong och en av dem är Sven-Erik Sjögren, 72, från Göteborg.

Sven-Erik, Hotell Romantik
Sven-Erik Sjögren. Foto: Janne Danielsson/SVT

Under sin medverkan så rörde Sven-Erik upp en del känslor, inte minst de gångerna då han dök upp i hotellobbyn iklädd mankini.

I ett avsnitt så uttalade sig även Sven-Erik ganska klumpigt inför de andra manliga deltagarna.

– Det är väl klart att jag vill hålla mig slank och fin hela livet. Det är bestämt utan tvivel. Jag är livrädd för att få en kulmage, det kan jag erkänna med en gång. Jag är fullkomligt livrädd, sade han helt utan respekt för att alla som satt i salongen hade helt olika kroppstyper.

Efter uttalandet så har Sven-Erik fått en del kritik i olika medier. Men det är inget som han själv tar del av eller bryr sig om.

Sven-Eriks egna ord om händelsen

I en ny intervju med afterworktv.se så kommer händelsen på tal.

– Jag hade tydligen sagt någon kommentar där på Hotell Romantik när någon frågade och jag svarade att ”ja, jag är rädd för att bli av med min rutmage, ja jag erkänner det”, säger Sven-Erik.

Han passar under intervjun på att ge en känga till männen i Hotell Romantik som ansåg att han var fåfäng.

– De här grabbarna då, inga namn eller så, men går man runt med sina tjocka magar och så gnäller man på att jag har en rutmage och att jag bara är intresserad av att se bra ut och så vidare. Men vad händer efter programmet? Vilken tjej jagar en då? Den som är fysiskt attraktivast, eller hur?

Sven-Erik Sjögren från Hotell Romantik
Sven-Erik Sjögren. Foto: afterworktv.se

I övrigt så är Sven-Erik nöjd med sin medverkan i Hotell Romantik, även fast han lämnade programmet. Han är också nöjd med att han fick ut sitt ”hälsobudskap”.

– Jag gillar att hålla mig i fysisk trim och klä mig snyggt, för dels så attraherar jag det motsatta könet och dels så är det mycket roligare att kunna åka motorcykel och spela golf när man är trim som jag är, säger Sven-Erik till afterworktv.se.

Vad tänker du om Sven-Eriks tid i Hotell Romantik? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev